2777
2789

عجیبه نه تا حالا

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خیلی پیش میاد

هم برای خودم و هم برای کاربران دیگه

یه نفر خواب دیده بود که زلزله اومده و آجرهای سقف افتاده روی دستش و دستش کوفته شده

پاشده بود و فهمیده بود که یکی از افراد خانواده دستش رو له کرده بوده!

چون چنین اتفاقات فیزیکی برای بدن میفته، خوابی هم که می بینم مرتبط با اون اتفاق هست.

مثلا یه نفر کفشش تنگ بوده و پاش رو زخم کرده بوده.

خواب می بینه که یه مار داره پاش رو نیش میزنه.

به خاطر این خواب دیده که زخمش در اون لحظه، دردش زیاد شده بوده.

احتمالا شما هم پوست تون در اون لحظه سوزشی رو حس میکرده و لذا این خواب رو دیدین. (ممکنه به خاطر حساسیت باشه، به خاطر آفتاب سوختگی باشه یا هر علت دیگه ای)

آره خیلی پیش میاد هم برای خودم و هم برای کاربران دیگه یه نفر خواب دیده بود که زلزله اومده و آجرهای ...

اره خودمم گفتم شاید ناخنم تیز بوده تو خواب بریدم صورتمو اما خراشی نبود رو صورتم اما با چیزی که میگید کاملا موافقم