2777
2789
عنوان

حالم خوب نییس

68 بازدید | 5 پست

من ۲۰سالمه شوهرم ۲۸نامزد هستیم هشت ماه و از هم دور هستیم مااهی چند روز همدیگرو میبینم 

همسرم منو همش نصیحتم میکنه این کارو بکن. این کارو نکن ظهر نخواب کار زیاد انجام بده همش نشین ....

انقد گفته دیگه خسته شدم اعتماد به نفسم خیلی پایین اومده حس میکنم به بچه درس میده چیکار کنم حالا ..

منم این استوریارو گذاشتم 📸📸📸📸زنگ زد گفت چیه اینا گفتم خستم از نصیحتات گفت اونای ک من گفتم نصیحته متاسفم برا خودم دیگه نه صدامو میشنوی نه پیاممو اینم اخر دوست دااشتن خودافس😔

حالا من چیکار کنم 

ببین باید بشینی منطقی باهاش صحبت کنی

دقیقا مثل همونایی که گفتی

با مردا باید چرب و نرم صحبت کرد😑😁

و اینکه چه نامزدیه که اون یه جاس و تو یه جای دیگه؟مگه نباید همدیگه رو بیشتر بشناسین؟

ببین باید بشینی منطقی باهاش صحبت کنی دقیقا مثل همونایی که گفتی با مردا باید چرب و نرم صحبت کرد😑😁 ...

من خیلی زبون بلد نیستم بریزم وقتی حرف میزنیم قفل میکنم نه ازدواج کردیم فقط عروسی نکردیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی پروفت خودتی؟

کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭                   آن روز در دلم حال و هوایی می‌شود ناب !🖤                     امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔   ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭    
من خیلی زبون بلد نیستم بریزم وقتی حرف میزنیم قفل میکنم نه ازدواج کردیم فقط عروسی نکردیم

باید تمرین کنی عشقم 

خیلییییی بهت کمک میکنه

اگر تعداد زیادی از اطرافیانم یکم از سیاست های زنانشون استفاده میکردن الان وضعشون انقدر بد نبود

برای شما دیر نشده

از پیجای روانشناسی اینستا میتونید از این چیز ها یاد بگیرید

ولی اینکه از همدیگه جدا هستین هم خیلی بده🙁

از این به بعد نصیحتت کرد لازم نیست حتما کار خاصی بکنی(البته که معلومه نیتش خیره)اما تو فقط بگو مرسی عزیزم/عشقم که به فکرمی

اینطوری بفهمه برای حرفش ارزش قائلی حسابی نرم میشه💕