2777
2789
عنوان

سایت چرا امروز اینطورع 😩

171 بازدید | 22 پست

دلم گرفت تو سایت همش یا تاپیک تجاوزه. یا تاپیک خیانت یا در باره ی مرگ. دلم گرفت 😞

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میخوای حالت خوب باشه توی این سایت نیا بس که انرژی منفی داره، من خودم الان چند وقتیه نمیام واقعا حالم خوبه، الانم حوصله م یکم سر رفته اومدم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

حس میکنم رو افکارم اثر گذارن

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.
اگه میخوای حالت خوب باشه توی این سایت نیا بس که انرژی منفی داره، من خودم الان چند وقتیه نمیام واقعا ...

هیچ برنامه ای ندارم ن اینیستا ن واتساپ ن تلگرام ن روبیکا فقط همین سایته و گوگل

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    
هیچ برنامه ای ندارم ن اینیستا ن واتساپ ن تلگرام ن روبیکا فقط همین سایته و گوگل

توی زندگی عادی آدما خودشون کم مشکل ندارن 

منم همه رو حذف کردم حتی واتساپمو حذف کردم ترجیح میدم دور باشم از این فضا ها که به خودم برسم، اینجوری اعصابم راحت تره

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

امروز از تاپیکای سایت خوشم نیومد😕

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔