2821
2789

یچیزی گرون شده باز 

آیم پریدخت🦋 ۲۱ سالمه😁 یه دختر زود رنج😌 ولی مهربون...🤨 زندگی من از اونجایی شروع شد که فهمیدم سوپرمن وقت نمیکنه بیادو زندگی منو نجات بده🙄پس خودم دست بکار شدم! 🌻💛حتی اگه خارَم باشی بلاخره یکی پیدا میشه که دوستت داشته باشه🌝🌵         

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

امروز داشتم با تاکسی میرفتم جلو چند تا سوپرمارکت کلی مردم صف وایساده بود

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
صف چی

والا خودمم نمیدونم با تاکسی داشتم میرفتم جایی دیدم صف وایسادن روم نشد از راننده هم بپرسم 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
آخه همه جا نبود سه چهار جا مختلف دیدم صف وایسادن 

یا یچیزی گرون شده بوده

یا اون مغازه یچیزیو ارزون تر از بقیه میداده

آیم پریدخت🦋 ۲۱ سالمه😁 یه دختر زود رنج😌 ولی مهربون...🤨 زندگی من از اونجایی شروع شد که فهمیدم سوپرمن وقت نمیکنه بیادو زندگی منو نجات بده🙄پس خودم دست بکار شدم! 🌻💛حتی اگه خارَم باشی بلاخره یکی پیدا میشه که دوستت داشته باشه🌝🌵         
یا یچیزی گرون شده بوده یا اون مغازه یچیزیو ارزون تر از بقیه میداده

نمیدونم والا، چی بگم 

والا خودمم نمیدونم با تاکسی داشتم میرفتم جایی دیدم صف وایسادن روم نشد از راننده هم بپرسم 

هههععععی خدا تو این گرما 😕بگردم😔😔😔😔😔

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
هههععععی خدا تو این گرما 😕بگردم😔😔😔😔😔

حالا هر چی هست چجوریه بقیه خبردار میشن صف وایمیستن ما از هیچی خبر نداریم😐

ا

حالا هر چی هست چجوریه بقیه خبردار میشن صف وایمیستن ما از هیچی خبر نداریم😐 ا

نمیدونم‌ولی پارسال ک روغن نبود دوست پدرشوهرم زنگ میزد بهش ک بیا فلان جا داریم میریم روغن بگیریم یا شکر 😕

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
نمیدونم‌ولی پارسال ک روغن نبود دوست پدرشوهرم زنگ میزد بهش ک بیا فلان جا داریم میریم روغن بگیریم یا ش ...

منم گفتم شاید قند و شکر یا برنج باشه 

2790
2823
2791
2779
2792