2777
2789
عنوان

قرص آهن

193 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من متاسفانه هفته -۱۷-۱۶ بارداری سقط کردم ، دکتر احتمال نارسایی جفت تشخیص داد… مایع بچه کم شده بود و رشدش تاخیر افتاده بود.من خودم حدس میزنم چون از هفته ۱۳ قرص آهن شروع کردم یهو اینطوری شد… کسی تجربه ای داره؟ میگم شاید خونم غلیظ بوده، آهن رو هم شروع کردم بدتر شده…

نه عزیزم فک نکنم ربطی داشته باشه

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم عزیزم .فکر نکنم .منم خیلی اهن خوردم ،روزانه دو تا فیفول میخوردم که معادل ۶ قرص اهن معمولیه&nb ...

عزیزم من قرص آهن فروس سولفات میخورم تو بارداری مشکلی که نداره که قرص ایرانی مصرف میکنم؟

نه عزیزم هیچ مشکلی نداره.من چون هموگلوبینم خیلی پایینه ،فقر اهن دارم ،قرص خارجی مصرف میکردم

مرسی عزیزم، راستش من با ایرانی راحتترم هیچ مشکلی باهاش نداشتم دیگه گفتم چه کاریه الکی پول خارجی رو بدم

مرسی عزیزم، راستش من با ایرانی راحتترم هیچ مشکلی باهاش نداشتم دیگه گفتم چه کاریه الکی پول خارجی رو ب ...

کار خوبی کردی ،اره واقعا هزینه ها به قدر کافی خودش زیاد هست ،ادم باید حتی الامکان صرفه جویی کنه،به وقتش‌هم خرج کنه