2777
2789

ملت عشق و فرزانگی در عصر تفرقه رو خوندم

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

من فقط ملت عشق رو خوندم از این نویسنده

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ملت عشق و اسکندر رو خوندم...  تعریف سه دختر حوا رو هم شنیدم ولی هنوز نخوندم

اسکندر خوبه؟

من تعریف این کتاب و همون سه دختر حوا رو خیلی شنیدم. دو دل موندم توش. چون بازخوردهای مثبت و منفیش به یک اندازه بوده

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

ملت عشق رو منم خوندم فرزانگی در عصر تفرقه انلاین کجا میتونم بخونم؟؟

نمی‌دونم من کتابو خریدم.

اما توصیه نمیکنمش زیاد. چون چیز دندون گیری توش نبود

اسکندر خوبه؟ من تعریف این کتاب و همون سه دختر حوا رو خیلی شنیدم. دو دل موندم توش. چون بازخوردهای مث ...

آره کتاب جالب و خوبیه من دوستش داشتم.. . البته کمی دردناک هم هست.

نور خواهی مستعد نور شو.... 
آره کتاب جالب و خوبیه من دوستش داشتم.. . البته کمی دردناک هم هست.

عه پس بذارمش تو لیست

مرسی⁦❣️⁩

فدا مدا دوریان گری دیر پیش میره 🤕

عه🤕 آخه سنگینه من خودم مغزم دود کرده بود🤯

پدرو پارامو اصلا پیش نمیره😂

آره خیلی 🤕 اونو من 130... واشر سر سیلندر سوزوندم سرش😂😂😂

من سر ۴۰ گیر کردم.⁦🤦🏼‍♀️⁩ از اون کتاباییه که برام دافعه داره.