2777
2789
عنوان

بهم گفت ....

113 بازدید | 10 پست

همه خواسته هاتو انجام نمیدم

چون شاید یروز خواسته ی غیرمعقول ازم داشته باشی و من نتونم و میخوام تو عادت نکنی به براورده شدن همه خواسته هات از طرف من

(خواسته مادی نه ها)

پس بهتره تو خواسته های کوچیکتم بعضییی جاها نه بگم که عادت کنی

بهم برخورد

بی جهت ناراحت شدم ینی؟؟؟؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادی نه!!!

منطور خواسته های عیرمادیه

من خواسته مادی ندارم کلا

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
وا ادم خواسته ای که میتونه براورده کنه رو بهتره براورده کنه اونهایی هم که نمیتونه بگه شرمنده نشد&nbs ...

منم گفتم از این منطقت شاخ در اوردم

خب مگه غریبم

بعدم‌منو چی فرص کرده که مثلا انقدر شعور ندارم که نفهمم یه خواسته رو نمیتونه براورده کنه و من بخوام ازش؟!

با لحن خوب و رو خوبی گفتا

ولی من بدم اومدم

یعنی چی این حرفش؟!!!!!!!!!😠 ن حق داری خیلی خیلی ناراحت شی. چ مزخرف بگو من عادت دارم و میفهمم کجا چی بخوام. شماهم  وظیفته خواسته هامو درحد توان برآورده کنی. ن اینکه تا یچیزی خواستم بتونی و انجام ندی. این اسمش دوست داشتن نیس. بگو نه آقا شما باید تاشرایط داری انجام بدی ک دیگه عادت نکنی هی به انجام ندادن وظایفت😏

یعنی چی این حرفش؟!!!!!!!!!😠 ن حق داری خیلی خیلی ناراحت شی. چ مزخرف بگو من عادت دارم و میفهمم کجا چی ...

دقیقا همین فکرو کردم

اخه وقتی میتونی چطور دلت میاد انجام ندی

مثلا منطورش اینه شاید من پر توقع میشم

دقیقا همین فکرو کردم اخه وقتی میتونی چطور دلت میاد انجام ندی مثلا منطورش اینه شاید من پر توقع میشم

ببین عزیزم اول رابطه بدون شرم بدون خشم وچشم توچشم و واضح اما جدی بهش بگو روحیاتتو ناراحتی وخواسته هاتو. بهش بگو من اونقد شعور دارم ک بدونم کجاچی بخوام.بااین حرفت غیرمستقیم ب شعورم توهین کردی. شایدم البته مقداری خسیسه ک جلوجلو اینو گفته