2777
2789
عنوان

براتون چهارقل میخونم🍃🕊💚☘️🌱✨🤍🕊💚☘️

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 127 پست
عزیزم انشالله ک کارهات رو براه بشن لطفا برای منم بخون ب نیابت سلامتی نی نیم و اینکه هماتومم رفع بشه

💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ان شاءالله ح۶جا روا بشی ،برای دخترم انتخاب رشته  و همسرم که بیماره می خونی ممنونم

چشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمم معصومه التماس دعا،دعا کنین به این زودیا ازدواج موفقی کنم😔😔 برا دوستامم بخونین برا حاجتشون من ...

مرسی دوست خوبم💞منم براتو میخونم

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
سلام عزیزم براتون خوندم  ان شاء الله عاقبت بخیر بشین  لطفاً برای سلامتی بچه توی شکمم دعا ...

چشم

ممنونم حاجت روا شی

برای منم بخون از این سردرگمی برای ازدواجم بیام بیرون و بابهترین فرد تو بهترین موقعیت ازدواج کنم و خوشبخت شم و کنکور ارشد قبول شم

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

خیلی ممنون عزیزم برای من بخون حاجتت روا❤️💚🌹

❤️

ممنونم حاجت روا شی برای منم بخون از این سردرگمی برای ازدواجم بیام بیرون و بابهترین فرد تو بهترین مو ...

چشم