گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 عنوان پیج اینستام 😭 82 بازدید | 16 پست به نظرتون بر میگرده؟اولش به خاطر ربات بودن و بعد الان میگه تلاش کن پیجتو برگردونی به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی 1401/04/30 | 10:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7240 تابت کردی ربات نیستی؟؟؟ 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
پری❤ عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 8466 کلا از دیشب انگار قطع شده اره ؟ شما ها وصلین بچه ها اینستا؟ بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 تابت کردی ربات نیستی؟؟؟ آره بعد گفت بعد از ۲۴ ساعت ببرسی میکنیم از طریق فیسبوک رفتم یه آیدی جدید زد واسم ولی از طریق جیمیل که میرم اکانت اصلیم میگه تلاش کن پیجتو برگردونی به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7240 آره بعد گفت بعد از ۲۴ ساعت ببرسی میکنیم از طریق فیسبوک رفتم یه آیدی جدید زد واسم ولی از طریق ... میتونی اسکرین بدی از همین که میگی 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 کسیو میشناسین بتونه برگردونه؟ به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 میتونی اسکرین بدی از همین که میگی به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 میتونی اسکرین بدی از همین که میگی الان چیکا کنم به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7240 الانlog in میزنی نمیاد 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 الانlog in میزنی نمیاد نه بلدی؟ به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7240 نه بلدی؟ گوشی دستم باشه اره میتونم ولی اینجوری نمدونم چجوری راهنماییت کنم الان هنونو بزن ببین چی میاد 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 گوشی دستم باشه اره میتونم ولی اینجوری نمدونم چجوری راهنماییت کنم الان هنونو بزن ببین چی میاد دیگه چیزی نمیاد میگه اکانتم از دسترس خارج شده و باید تلاش کنم برگردونمش به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7240 دیگه چیزی نمیاد میگه اکانتم از دسترس خارج شده و باید تلاش کنم برگردونمش الان با گوشی یکی دیگه نگا کن ببین پیجت هست اگه زده باشه کاربراینستا یعنی پریده 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
mrgoogle عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 22 اگ پیجتون براتون مهمه مبتونیم براتون باهزینه درستش کنیم 09370540425