2777
2789
عنوان

فوت پدر...

822 بازدید | 18 پست

کسی اینجا هست مثل من پدرشو تو سن کم از دست داده باشه ؟

۴ سال پیش پدرم بعد از ۷سال تحمل سرطان فوت کرد..وقتی از دستش دادم ۱۳ سالم بود 

آخرین روزی که دیدمش ماه رمضون خرداد ۹۷ بود امتحان زبان داشتم صبح وقتی بیدار شدم حالش بد شد خودش بهم گفت که داره میمیره بعد مامانمو خبر کردم و ...بعد ۲ روز که تو بیمارستان بیهوش بود فوت کرد ،

خانواده ی خوبی نداشت ولی خودش خیلی خوب مهربون بود ... خانوادش جنازشو بردن روستاشون ما هرچی التماس کردیم که تهران بمونه گوش نکردن 

جوابمونو با توهین و فحاشی و دعوا دادن 

بعدم با طلبکاری گفتن شماها کشتینش یعنی منو و مامانم ... بعد مادر پدرم خودش توی خونه ی برادر پدرم روسری رنگی سرش کرده بود داشت سبزی پاک میکرد بعد تا مارو دید خودشو به غش کردن زد و بعدم مارو با وقاحت تمام از خونه اشون پرت کردن بیرون ...

بابام وصیت نامه ایی ام نداشت 

من فقط کلا ۳ بار تونستم تو این ۴ سال برم سر قبر پدرم که یک دفعه اشم تشییع جنازه بود 

منو و مادرم الان تنها زندگی میکنیم  توی خونه ایی که هنوز به اسم پدرمه البته کاراش داره درست میشه ولی خیلی دنگ و فنگ داره و.....البته با خانواده مادریم ارتباطمون خوبه 

ولی خب سخته واقعا 

مخصوصا اوایلش چون من تازه وارد سن بلوغ شده بودم ۱۳ سالم بود و دچار شک عصبی شدم و اصلا زیاد گریه نمی کردم 

و بعد افسردگی خیلی شدیدی گرفتم و...

و هنوزم که هنوزه یاد مرگ پدرم و روزای مریضیش می افتم استرس میگیرم 

یه جورایی فوبیا و ترس از مرگ و مریضی از دست دادن دارم 

خودم یا مامانم اگه مریض شیم یا جاییمون درد بگیره همش استرس میگیرم و دچار وسواس فکری میشم 

گاهی وقتا هم دلتنگش میشم اون اوایلش که روز و شبم گریه بود 

ولی الان گاهی وقتا جای خالیش واقعا حس میشه...

با خدا رفیق بشو:)🌱

بمیرم واسه دلت😢😭😭😭

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدارحمتشون کنه خیلی سخته

من پارسال از دستش دادم وقتی ۲۰ سالم بود

منم کم میرم سر مزار پدرم به شدت حالم بد میشه مامانم سعی میکنه زیاد نبرتم😔

••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍 goftino.com/c/xJbnEE

خدا رحمتشون کنه و تو مراحل زندگیت موفق باشی و مادرت سلامت باشن🤲🏻💜

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.

منم پدرم رو بخاطر سرطان از دس دادم  خیلی دلتنگم براش 

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .

خدابیامرزه روحشون شاد عزیزم میفهمم چی میگی منم بعد مرگ خواهرم همش ترس از دست دادن عزیز دارم تا کوچیکترین 

اتفاق هم میفته استرس میگیرم ک چیزی نشه بازم

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

با تموم وجودم برات آرامش و صبر می‌خوام گلم خدا بیامرزتشون 

مهم اینه ک به فکرشی و یادش زنده است

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  

خدارحمتشان کنه و هم نشین مولا علی باشن انشالله، من خدا روشکر تابه حال عزیزی ازدست ندادم، بابام وقتی کوچیک بودم ماروتنهاگذاشت رفت بایکی دیگه ازدواج کرد، من وخواهرم و مامانم به سختی بزرگ کرد و برامون. هم مادر بود هم پدر، هیچ وقت نشد که نبودشو حس کنم، و واگذارش کردم و امیدم به دنیای دیگه است وجواب دادن به کارش