merisa36 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 2857 عنوان علت ضعف زیاد 80 بازدید | 8 پست زیاد ضعف میکنم تازگیها از چی میتونه باشه؟امکان داره کرونا باشه؟ آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم. 1401/04/30 | 01:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دفنواز70 عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 4385 کم خونی دروهله اول ببین نداری...پرکاری تیرویید در وهله دوم سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
merisa36 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 2857 اگه واکسن زده عوارض اون هست منم همینم آهان ولی واکسن نزدم که جدیدا آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
merisa36 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 2857 کم خونی دروهله اول ببین نداری...پرکاری تیرویید در وهله دوم کم خونی؟؟ وای 😱😭 آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
حسچشمات عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 6201 آهان ولی واکسن نزدم که جدیدا منم ۶ماهه زدم ولی کلن تمام بدنم را داغون کرده مهصوصا که اصلا حس و حال ندارم انگار پاهام جون ندارن بشینم یا بلند بشم
merisa36 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 2857 منم ۶ماهه زدم ولی کلن تمام بدنم را داغون کرده مهصوصا که اصلا حس و حال ندارم انگار پاهام جون ندارن بش ... وای آره یکی کم جونی عجیبی هست آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
حسچشمات عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 6201 وای آره یکی کم جونی عجیبی هست اصلت این طور نبودم نمیدونم چم شده فقط بگم عوارض این واکسنه کاش جفت پاهام قلم شده بود نمیرفتم بزنم
merisa36 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 2857 اصلت این طور نبودم نمیدونم چم شده فقط بگم عوارض این واکسنه کاش جفت پاهام قلم شده بود نمیرفتم بزنم&nb ... ای روزگار 😔😔😥😥 آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.