2777
2789
عنوان

دنیا اصلا عادلانه نیس

87 بازدید | 11 پست

وقتی به این فکر میکنم که یسری از دختر و پسرا همسن و سال خودمون از وقتی به دنیا اومدن تو پول باباشون غلت زدن و آسایش داشتن دلم به حال خودمون میسوزه.دختر و پسرهایی که الان ماشین زیرپاشونه و باباشون براشون خونه خریده و راحت ازدواج میکنن و دغدغه پول ندارن.چرا ماها از نسل پولداری نبودیم؟دغدغه پول داشتن خیلی بده .اینکه بخاطر پول نتونی کارای مورد علاقتو بکنی ،چیزایی که دوس داری بخری و...!کی میگه دنیا عادلانه اس کجاش عادلانه اس.بعد همون بچه پولدارا که هیچ کاری جز پول گرفتن از ددیشون نکردن میان میگن شما هیچ کاری برای زندگیتون نمیکنید که وضعتون اینه.

افسوس 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا من شبانه روز به این. چیزافکرمیکنم که چقد زجرهاکشیدم ودارم میکشم وبچهامم میکشن...  این یه هفته توی گرمی خوابیم ایقد رو زدم پیش فامیل یکی حاضر نشد یه میلیون بهم بده قرض تاکولرم ددست کنم

نه منتی نمیزارن ندارن که پولی در اختیارمون بزارن

برای من دارن ولی نمیدن 

هم خانواده شوهر داره 

هم خانواده خودم میگن برای چی بدیم برید جون بکنید خودتون در بیارید 

خیرو خوشی نبینن فقط همینو میگم