2777
2789
عنوان

واقعا پریود چیز عجیبه

1502 بازدید | 80 پست

همین‌جوری ازت خون میره، نشستی، ازت خون میره، ایستادی، ازت خون میره، داری غذا میخوری، خون‌ریزی داری، خون‌ریزی داری ولی نه میمیری و نه میترسی

هیچکس هم قرار نیست ببرتت بیمارستان، بیشتر وقتام وقتی خون‌ریزی کنی خوشحال میشی

تازه وقتی دیگه خونریزی نکنی یه موجود دیگه به وجود میاد.

خدایِ قشنگو نازو مهربونم اولا خیلی خیلی دوست دارمممم قده یه دنیاااا بعدشم خدا جونی تا تو کنارمی من از بنده هات هیچ ترسی ندارم((:♥️♥️♥️

این هارو تنهایی فک کردی😂😂😂

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

چ باحال🥲😃😂

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان