2777
2789
عنوان

خروسک

228 بازدید | 3 پست

سلام دوستای گلم پسر من پنجشنبه تب کرد البته باباش هم ظهرش خال نذار بود اما اتاقشو جدا کردیم،بردیم بچه دکتر گفت معایناتش خوبه و اگر تب سه روزه رفع نشد باید آزمایش بده،خلاصه پنج شش روز تب داشت و با شیاف و قطره استامینوفن کنترل کردیم سه تا دکتر عوض کردیم یکیشون گف خروسکه ، صدای بچم خیلی بد شده مث اینایی که چند شب جیغ و داد کردن صداشون گرفته ،خیلی هم سرفه می‌کنه ،تورپخذا اگر تجربه ای دارید بگید نگرانشم 

عزیزم شرمنده به سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنی بچه من خروسک گرفته و داره دارو مصرف میکنه اما میگن کسی که یکبار میگیره ممکنه دوباره بگیره و هر سرمایی که میخوره تبدیل به خروسک میشه ایا همینطوره؟ خیلی نگرانم😭

عزیزم شرمنده به سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنی بچه من خروسک گرفته و داره دارو مصرف میکنه اما می ...

اره عزیزم معمولا اینطوریه

دختر خودمم

ولی من بردم تحت نظر آسم و آلرژی 

اسپری استفاده میکنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصلا نترس  پسر منم این سنی کرفت اول بخور بذار خیلی موثره قشنگ نفسش بالا میاد دوم‌اینکه بهش کتوتیفن بده من‌ روزی دو باز میدادم

خیلی مراقبش باشین بخصوص شبها که عود میکنه گرفتگی راه تنفس، به همراه تب بالا و سرفه های وحشتناک. من بردمش پیش دکتر شهرام سیدی خداروشکر خیلی دکتر خوبی بودن پسرم حالش خیلی بهتر شد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز