2777
2789
عنوان

بیماری جدید

84 بازدید | 8 پست

خانوما کی از این بیماری جدید(اسهال و شکم درد وبدن درد) گرفته؟ چیکار کردین درست شدین؟ اگه دکتر رفتین چی نوشت براتون؟ چند روزه درست شدین و غذا چی میخوردین؟ حالم خیلی بده.از زار و زندگی افتادم😟😟😟🤒🤒🤒😢😢😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه هفته پیش یهو معدم بهم ریخت بعد یبوست شدم و دلم درد میکرد تا یه هفته ام طول کشید خوب شم حالت ته ...

عزیزم من اسهال شدم حالمم عین شما بود . الان میخوام برم دکتر.یه نوع بیماری ویروسی جدیده

((بابونه و رزماری)) رو دم کنید و بعد از صبحانه تا قبل از خواب ۳ تا ۴ فنجان میل کنید. روز بعد هم طبق همین برنامه ((پونه و رازیانه و گل سرخ)) رو دم کنید و میل کنید.

آگاهی+باور+(منطق،احساسات)+زندگی در لحظه= آرامش⚜

به هیچ وجه هم دمنوش لیپتونی و آماده استفاده نکنید چون بدرد نخوره.

این دمنوش ها رو مرتب استفاده کنید و در مصرفش تنبلی نکنید تاثیر بی نظیرش رو میبینید.

من سالهاست از گیاهان استفاده میکنم و لب به هیچ دارویی حتی استامینوفن هم نزدم و هیچ بیماری ای نتونسته زمینم بزنه و تا الان حتی ۱بار هم به کرونا مبتلا نشدم.

آگاهی+باور+(منطق،احساسات)+زندگی در لحظه= آرامش⚜
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز