2821
2789

بلاکش میکنم ب همین راحتی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بلاکش میکنم ب همین راحتی

آخه منم بلاکش کردم  اما اون بعد یک ماه  تلگرامش رو حذف کرد دوباره نصب کرد دیگه منم بلاکش نکردم اما باز بهم پیام داد منم جوابش رو دادم 

آخه منم بلاکش کردم  اما اون بعد یک ماه  تلگرامش رو حذف کرد دوباره نصب کرد دیگه منم بلاکش ن ...

کااااش نمیدادی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
دیگه دوستش نخواهم داشت بلاک میکنم تا بره به درک 

اره آخه میدونی اون به پدرم گفته بود ۴ ماه بریم بگردیم بعد ازدواج کنیم پدرم مخالف بود اومد به من گفت منم گفتم که پدرم مخالفه منم مخالفم چون من که نمی تونم رو حرف پدرم حرف بزنم   بلااک کرد 

اره آخه میدونی اون به پدرم گفته بود ۴ ماه بریم بگردیم بعد ازدواج کنیم پدرم مخالف بود اومد به من گفت ...

خو الان بازم تو بلاکش کن اگه با این بمونی اخرش عاقبت نداره مردی که قهر میکنه به درد نمی خوره

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز