2777
2789
عنوان

بچه ها سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟

58 بازدید | 6 پست

مدتی رابطه منو شوهرم خراب شده بود وحشتناک سرد شده بودیم نسبت به هم بعد تقریبا چند هفته ای ظاهرا خوب شدیم بعد شبی بهش زنگ زدم بگم شب میاد میخوام شام بذارم و اینا گفت مشتری دارم منم بچم تلفن رو گرفت و قطع شد تلفن بعد زنگ زد ک قهر کردی چرا گفتم ن براچی قهر کنم خلاصه حرف زدیم و بعد تو وات پی ام دادم قهر ماله بچس ما قهر نمیکنیم با خنده گفتم ...بعد نوشت یک شبه مرد شدی یا بزرگ ؟؟نوشتم تیکه ای ک انداختی جالب نبود ...ولی هر چی باشم پای حرفی ک میزنم هستم....بعد نوشت تو رو پای خودت واستا حرف پیش کش...خیلی این حرف اخرش اتیشم زد قبلشم ن بحثی بود ن چیزی ک بگم توپید شما بودین چیکار میکردین؟؟؟؟؟

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
گردنشو بزن خیلی جرم بزرگی بود😂😂خدایا

ن اخه حرف اخری ک زد بهم برخورد 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گردنشو بزن خیلی جرم بزرگی بود😂😂خدایا

خواستم کار کنم مستقل بشم دستم تو جیب خودم باشه نذاشت نمیدونم چه فاازی داشت اینو گفت 

من اینجور حرفا ک میشنوم کلا خودمو میزنم ب فراموشی،حال من مهمه

کارشه فقط حال منو بگیره