عسشا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 21 عنوان اپراکسی 229 بازدید | 3 پست سلام خانوما من پسرم دوسال و دو ماهه تشخیص اپراکسی کلام گرفتم توروخدا خانومای ک تجربه دارن و گفتار درمانگر خوب تو این حیطه میشناسم کمکم کنن 1401/04/29 | 19:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانـرامینا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2657 سلام شما برای مشکل پسرت جیکار کردی پسر من هم سه سالشه حرف نمیزنه گفتن اپراکسی هست نمیدونم چیکار کنم لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه، شوهرم عاقل بشه، دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید
عسشا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 21 سلام شما برای مشکل پسرت جیکار کردی پسر من هم سه سالشه حرف نمیزنه گفتن اپراکسی هست نمیدونم چیکار کنم سلام عزیزم از تیم محمد خلیلی آنلاین گفتار درمانی بگیر اینستاگرام
مامانـرامینا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2657 سلام عزیزم از تیم محمد خلیلی آنلاین گفتار درمانی بگیر اینستاگرام ممنون عزیزم لطف کردی🌹 لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه، شوهرم عاقل بشه، دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید