2821
2789

هیچ کدوم

همشون افاده ای هستن

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط  دوست دارم  یه  دانشجو  پزشکی دوستم  باشه  از بین  بلاگر ها اگه  هست  از بین شون 

آخه  دلم  می خواد  به این رشته  برسم  و نیاز دارم  به تجربه هاش  که  خیر خواهانه  و دوستانه در اختیارم  بذاره ⁦❤️⁩

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
😐هیچکدوم چن تا دوست بلاگر داشتم همشون عقده ای بودن هرچی داشتن و تو چش این و اون میکردن

اونا تازه به دوران رسیدن😑

بلاگر معروف از اونا که میلیونی فالوئر دارن

رو میگم🙂

🤍

صنم مهربونه دوسش دارم

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇

هیچکدوم اصلا افتخار نداره بلاگر شدن چ برسه دوستم بشی باهاشون

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
فقط  دوست دارم  یه  دانشجو  پزشکی دوستم  باشه  از بین  بلاگر ها ا ...

آره منم🥺

خیلی دوس دارم دانشجو دندانپزشکی یا پزشکی باشم 

بعد بلاگر باشم و مشاوره بدم🙂

🤍
آره منم🥺 خیلی دوس دارم دانشجو دندانپزشکی یا پزشکی باشم  بعد بلاگر باشم و مشاوره بدم🙂

ان شاءالله  برسی  بهش 😍😍😍

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز