2777
2789
عنوان

لاغری

95 بازدید | 7 پست

سلام خانم ها 

ممنون میشم کمکم کنید و تجربیات خودتون بهم بگید 

چندماه دیگه عروسیمه 

میخوام ۸ کیلو کنم 

بیشتر دنبال لاغری شکم و پهلو هستم 

کالری شماری میکنم روزانه ۱۲۰۰ کالری مصرف میکنم 

صبح ها ناشتا آب ولرم با لیمو ترش میخورم

عصر ها حلقه و ورزش های سبک انجام میدم

قدم ۱۶۰ وزنم ۷۴ 

سنم ۲۵

چکار کنم صورتم لاغر نشه 

قرص ویتامینE چه موقع مصرف کنم؟؟

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

سلام عزیزم با سه ماه برنامه رژیم اصولی حتما این ۸ کیلو رو کم میکنی ورزش در کنار رژیم 

من خودم ۸۸ بودم از بهمن ماه با یه کانال تلگرام آشنا شدم رژیم آنلاین گرفتم پشتیبان ۲۴ ساعته هم داشتم مبلغش زیاد نبود و برنامه اش خوب بود اصلا اذیت نشدم و الان ۶۷۵۰۰ هستم کل لباسامو عوض کردم ایشالا این ماه برنامه آخرمه میرم برای رژیم تثبیت فقط ۳ کیلو دیگه مونده منم ۱۶۰ قدمه 

شما هم از یه رژیم اصولی پیروی کنی و در کنارش ورزش حتما میشه 

من به تمام آرزوهایم قول رسیدن دادم پس خدا جون به لطف تو خیلی نیاز دارم با احمق بحث نکن چون اون تو رو اندازه خودش پایین میاره تا بتونه زمینت بزنه با آدم بی شعور بحث کردن مثل کشتن پشه رو صورت خودته  خودت آسیب میبینی 

سعی کن آب زیاد بخوری از سبوس برنج  و چای سبز استفاده کنی به هیچ عنوان نون و برنج رو حذف نکنی ریزش موی شدید میگیری حتما قبل غذا آب و سالاد بخوری زیره زردچوبه دارچین و رو بیشتر استفاده کنی 

من به تمام آرزوهایم قول رسیدن دادم پس خدا جون به لطف تو خیلی نیاز دارم با احمق بحث نکن چون اون تو رو اندازه خودش پایین میاره تا بتونه زمینت بزنه با آدم بی شعور بحث کردن مثل کشتن پشه رو صورت خودته  خودت آسیب میبینی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم با سه ماه برنامه رژیم اصولی حتما این ۸ کیلو رو کم میکنی ورزش در کنار رژیم  من خودم ...

یکم شرایط روحیم بهم ریخته بود

این مدت اصلا نتونستم مراقب اضافه وزنم باشم 

هرچی لاغر کرده بودم برگشت 

یکم بی انگیزه ام 

دلم میخواد زودتر جواب بگیرم 

سایز لباس هام تغییر کرده از این بابت ناراحتم

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
سعی کن آب زیاد بخوری از سبوس برنج  و چای سبز استفاده کنی به هیچ عنوان نون و برنج رو حذف نکنی ری ...

رژیم سخت نگرفتم 

شیرینی جات خیلی محدود کردم 

همه چی میخورم ولی کم

یکم شرایط روحیم بهم ریخته بود این مدت اصلا نتونستم مراقب اضافه وزنم باشم  هرچی لاغر کرده بودم ...

قربونت برم شرایط درست میشه وقتی شروع کنی و اولین وزن گیری که انجام بدی ببینی کم شدی کلی روحیه میگیری و مصمم برای ادامه نظیر 

حتما از فردا شروع کن

قربونت برم شرایط درست میشه وقتی شروع کنی و اولین وزن گیری که انجام بدی ببینی کم شدی کلی روحیه میگیری ...

چشم عزیزم 

توکل به خدا

رژیم سخت نگرفتم  شیرینی جات خیلی محدود کردم  همه چی میخورم ولی کم

برونامه اصولی بهتره الان رژیم انلان زیاد میدن