2777
2789

شدیدن تو فکرشم انجام بدم ولی از بعدش میترسم

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟ چی میشه بعدش؟

میگن افسردگی میگیرین

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀
هوم فکر کنم منطقیه ولی نمب‌تونم جلو خودمو بگیرم هر چند مطمئنم نمیتونم انجامش بدم

منم نمیدونم تو فکرشم

نمیای انجام بدیم؟ 

فعلا نمیتونم ذهنم درگیره مشکلیه

اصلاا راحت نیست که

چقدر شما با خنده زیبا تری خانوم:)بله بله با شمام...بخند...بخند آفرین حالا شد:))...........من همزمان هم جدی و خشکم هم شوخ و مهربون,،هم احساساتی و‌ بی احساس،هم درون گرا و برون گرا ،شاد و پر انرژی هم کسل و بی اعصاب ،  هم خون گرم و سرد ...شما میدونید اسم این بیماری چیه؟🗿...کتاب خونِ اصل:)....چند نفر از این کاربری استفاده میکنه متاسفانه اشتباه نگیرید....BTS

شیفتینگ واقعی تمرکز و تمرین و قدرت ذهنی بالایی می‌خواد 

چیزی که عموم ازش به عنوان شیفتینگ یاد می کنن تصویر سازی و‌تخیلات ذهنی یه

من گُنگ خواب دیده و عالم تمام کر / من عاجزم زگفتن و خلق از شنیدنش