2777
2789
عنوان

بلد نیستم تیپ بزنم.بیاین

4669 بازدید | 23 پست

دوستان بیاین بگین چجوری تیپ می‌زنید و به نظرتون ظاهر یه خانم چجوری باشه تا قشنگ جلوه کنه.من بلد نیستم لباسای رنگی و شاپ بپوشم و لباسامم وقتی میخرم دوس دارما ولی بعدش میگم اه این چه سلیقه ‌ای من دارم و حس میکنم ید تیپم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه تیپ کلاسیک میزنم  خیلی دوسش دارم همیشه هم قشنگه یبار امتحانش کن گلم😍😍😍البته بعضیا نمیپسندن مثلا  داداشم مخصوصا زن داداشم میگه این چه لباساییه لباسای رنگی بخر مانتو قرمز بپوش شلوار گشاد بخر الان مده😒من نمیگم اینا بدن ولی سلیقه من نیست☺

امروز تو محل کارم داشتم با یه اقایی که مشتری بود درمورد شانس و برنده شدن تو قرعه کشی خودرو صحبت میکردیم...اخرش من گفتم ما که شانس نداریم اسممون دربیاد..یه دفه گفت شما تو چیزای دیگه شانس داشتین خب..گفتم مثلا؟گفت تو تیپ زدن...هر لباسی میپوشین برابرتونه و میاد بهتون...خیلی تعجب کردم چون حس تورو داشتم اسی...

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  
من همیشه تیپ کلاسیک میزنم  خیلی دوسش دارم همیشه هم قشنگه یبار امتحانش کن گلم😍😍😍البته بعضیا ن ...

تیپ کلاسیک چجوریه؟؟مانتو کتی؟شلوار پارچه ای؟

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  
امروز تو محل کارم داشتم با یه اقایی که مشتری بود درمورد شانس و برنده شدن تو قرعه کشی خودرو صحبت میکر ...

بخدا بد تیپ نیستم اصلا فقط بلد نیستم مثل دخترای دیگه آرایش قشنگ کنم یا تیپای خفن بزنم خیلی ساده میپوشم