2789
از خدا می‌خوام خودش شاهد عشق پاک و عمیقمون هست خیلی رابطمون قشنگه و عاشقیم ولی فعلا شرایطش نیست :)&n ...

انشالا که شرایط جور بشه

ما خب خیلی صمیمی بودیم 

یک تو تا ابد♥️♾  #آرامش_قلبم ♡حُسینم♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلامت باشه عزیزم زیاد سخت نگیرین ما سخت نگرفتیم  الان نمیشه همه چی اوکی باشه واسه اردواج خان ...

من سخت نمیگیریم بارها هم بهش گفتم ولی اون براش سخته....

بیشترین مشکلش خونه ست میگه اگه خونه داشتم یا برای رهن خونه مشکلی نداشتم مگه مریض بودم انقد دست دست کنم....

تهران واقعا رهن های خونه خیلی بالاست و اینم میگه منطقه های پایین شهر هم امن نیستن حساسیت های اینجوری داره...😔

💔
من سخت نمیگیریم بارها هم بهش گفتم ولی اون براش سخته.... بیشترین مشکلش خونه ست میگه اگه خونه داشتم ی ...

عزیزم ما هم خونه نداره نامزدم

بنظرم اشتباه میکنه 

انشالا هرچی به صلاحته همون بشه 

عزیزم ما هم خونه نداره نامزدم بنظرم اشتباه میکنه  انشالا هرچی به صلاحته همون بشه

آخه برای رهن هم پول نداره واسه اینه فعلا نمیاد جلو همش ترس اینو داره نتونه خونه جور کنه🤷🏻‍♀️

چی بگم والا توکل به خدا مرسی عزیزم ان شالله که برای شما هم بهترین اتفاق بیوفته شما هم بتونین به زودی خونه دار شین😍❤

💔
آخه برای رهن هم پول نداره واسه اینه فعلا نمیاد جلو همش ترس اینو داره نتونه خونه جور کنه🤷🏻‍♀️ چی ب ...

انشالا عزیزم 

نگران نباش 

فعلا نامزد کنید انشالا شرایطش اوکی شه

انشالا عزیزم  نگران نباش  فعلا نامزد کنید انشالا شرایطش اوکی شه

معتقده تا شرایطش اوکی نشه نباید بیاد جلو 

چون میگه خجالت میکشم بیام به خانواده ات بگم هیچی ندارم میخوام دخترتونو بگیرم....🤦🏻‍♀️😔

چی بگم والا توکل به خدا،هروقت عقد کردین اگه یادت بود سر سفره عقدت برای ما هم دعا کن🥺❤

💔
معتقده تا شرایطش اوکی نشه نباید بیاد جلو  چون میگه خجالت میکشم بیام به خانواده ات بگم هیچی ندا ...

عزیزم من ۲۵ عقد کردم

ولی واسه همه جوونا دعا کردم سر سفره عفد 

ایشالا که هر چی خیره برات اتفاق بیفته