2777
2789
عنوان

مامان های باتجربه که بچه ی ۷ ساله دارید لطف کنین بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 25 پست
یه پیعام از طرف ۴۱۵۶ دارم برات درخواستم رو قبول کن لطفا 

مهسان جون کجایی تروخدا زود بیا خیلی دلتنگشم😔😔

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

@zzzzari بیاhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3672607/تنها-عشق-زندگیم-آبادانی- 

,بود

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@gondoz  ozسلام لطفاً بیا حرف بزنیم 

حالم اصلا خوب نیست 

@gondoz ozسلام لطفاً بیا حرف بزنیم

می‌دونم درخواست‌ها رو رد می‌کنی  قبول کن حرفامو بشنوی 

@ازسارابپرس

سلام سارا جون خوبی 

لینگ آهنگ تو تاپیکم میزارم پست نمی‌فرسته قبول نمیکنه 

اگه با لینک نشد چه جوری آهنگ اینجا بزارم؟

سلام سارا جون خوبی لینگ آهنگ تو تاپیکم میزارم پست نمی‌فرسته قبول نمیکنه اگه با لینک نشد چه جوری آهنگ ...

سلام

این سوال رو باید از niniyar بپرسین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلاماین سوال رو باید از niniyar بپرسین.

باشه عزیزم 🌹 

باشه عزیزم 🌹

خواهش می کنم.

💙💙💙

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.