2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه فکر نکنید اگه طرف کم توجه ای میکنه، سرد شده،یا داره خیانت ميكنه!

شاید مشکلی داره که نمیخواد با بیانش آرامش رو از تو بگیره،

شاید حالش خوب نيس،

شاید یه مشکل شخصی داره و میخواد از همه دور باشه تا یه راه حل پیدا کنه،

شاید اصلا مشکلات خانوادگی داره...!

ذهنيتمون رو نسبت به بعضی چیزا تغيير بديم، هر ادمی گاهی نیاز به حریم شخصی خودش داره

یچیزی بگم 

مثلا فرض کن تو یه ادم بی گناه باشی بعد یکی از نزدیکانت مثلا خواهرت بهت شکاک باشه هی بگه تو انگشتر منو برداشتی پول لازم بودی تو دزدی کردی و هی تحت نظر بگیرتت 

اینجا احتمال اینکه تو واقعا ازش چیزی برداری بالاتر میره چون با خودت میگی چه فرقی میکنه اون که به من اعتماد نداره 

خلاصه اعتماد پایه اساس رابطه اس

همیشه فکر نکنید اگه طرف کم توجه ای میکنه، سرد شده،یا داره خیانت ميكنه! شاید مشکلی داره که نمیخواد ب ...

ب‌خدا‌دست‌خودم‌نیس‌تا‌ی‌کم‌بداخلاقی‌میکنه‌‌سرد‌حرف‌میزنه‌یا‌مثلا‌میگ‌دوروز‌کاردارم‌نیستم‌‌من‌‌‌ازدستش‌اعصبانی‌میشم‌و‌دعواو..‌

یچیزی بگم  مثلا فرض کن تو یه ادم بی گناه باشی بعد یکی از نزدیکانت مثلا خواهرت بهت شکاک باشه هی ...

دست‌خودم‌نیس‌تا‌میام‌نی‌نی‌سایت‌میبینم‌گذاشتن‌شوهرم‌خیانت‌کرده‌نامزدم‌با‌فلانی‌بود‌اصلا‌خودمم‌افسرده‌شدم‌اون‌بیچاره‌ام‌اخرش‌خسته‌میکنم

دست‌خودم‌نیس‌تا‌میام‌نی‌نی‌سایت‌میبینم‌گذاشتن‌شوهرم‌خیانت‌کرده‌نامزدم‌با‌فلانی‌بود‌اصلا‌خودمم‌افسرده ...

ببین مثلا میگن ادم قاتل زیاد شده میان میگن پدرم ب قتل رسیده 

حالا منطقیه فکر کنی خانواده ت هم شاید قاتل باشن نه چون میدونی این فقط یه تاپیکه همه اینجور نیستن 

درباره خیانتم اینو بدون که فقط یه تاپیک تو صدتا زوجه همه اینجوری نیستن