2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم میدونم خیلی وقتع از این تاپیک گذشته شاید سر نزنی ولی من شانسمو امتحان میکنم 

میخواستم بدونم شما بچتون ک اترزی مری بود خوب شد انشاالله؟

توروخدا کمکم کنید خواهر زادم ۱۸ روزشه مشکوک ب اترزی مریه دارم دق میکنم انقدر گریه کردم ک حد نداره اخه خواهرم بچشو با هزار بدبختی و ای وی اف باردار شده لطفا راهنماییم کنید بچه شیر میخوره ولی دور لبش کبود میشه موقع شیر خوردن زایمان خواهرمم زور بود توی ۳۵ هفته بود

خدایا تو دلیمو سپردم ب خودت سالم سالم بگیرمش تو بغلم 

سلام عزیزم میدونم خیلی وقتع از این تاپیک گذشته شاید سر نزنی ولی من شانسمو امتحان میکنم  میخواس ...

سلام خدارو هزار با شکر پسرم خوب شد  یک روزش بود عمل شد و یک ماه تو ای سی یو بود  از بدو تولد تشخیص دادن که آرتروز مری داره و فوری عملش کردن چطور بچه خواهر شما رو اول نفهمیدن که آرترز مری داره 

♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜

سلام عزیزم میدونم خیلی وقتع از این تاپیک گذشته شاید سر نزنی ولی من شانسمو امتحان میکنم میخواستم بدون ...

سلام عزیزم من میخواستم بپرسم پسر خواهرتون حالش خوب شد

سلام عزیزم من میخواستم بپرسم پسر خواهرتون حالش خوب شد

سلام عزیزم من الان دیدم پیامتونو خداروشکر خواهر زاده من اترزی مری نبود و انفولانزا گرفته بود ۱۶ روز توی بیمارستان بستری بود الان خداروشکر حالش خوبه و سرحاله

خدایا تو دلیمو سپردم ب خودت سالم سالم بگیرمش تو بغلم 

سلام عزیزم من الان دیدم پیامتونو خداروشکر خواهر زاده من اترزی مری نبود و انفولانزا گرفته بود ۱۶ روز ...

خوبه خداروشکر 

خوبه خداروشکر

سلام عزیز منم پسرم دریک ماه ونیم ش آترزی مری داره 

پنج روزگی عمل شد یک ماه آی سی یو بود خدا رو شکر ترخیص شده بهتر 

ولی سینه ش یکم خس خس میکنه بعضی وقت ها خلط بالا میاره 

میشه شما از تجربیاتت بگی

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

سلام عزیز منم پسرم دریک ماه ونیم ش آترزی مری داره پنج روزگی عمل شد یک ماه آی سی یو بود خدا رو شکر تر ...

سلام گلم پسر منم یک ماه تو ای سی یو بستری بود یک روزگی عمل شد وای خیلی روزای سختی بود ولی الان خداروشکر پسرم بهتر شده 

سلام عزیز منم پسرم دریک ماه ونیم ش آترزی مری داره پنج روزگی عمل شد یک ماه آی سی یو بود خدا رو شکر تر ...

شما پسرتون الان چند وقتشه