2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایین

89 بازدید | 16 پست

نامزدم کارش خرید و فروش ماشینه‌. البته در کنارش استخر سازی هم میکرد. متاسفانه فعلا کاراش خوب پیش نمیره و پول کافی واسه خرج کردن نداریم البته فعلا. 

مامانم بهم میگه خاک تو سرت لباس نداری به تو میگن نامزد؟ لباس دارم ولی منو وادار می‌کنه که تو این شرایط از نامزدم بخوام که برام لباس بخره تا دهن مامانم بسته بشه ‌البته  بسته نمیشه اگه بخرم بازم یه چیزی میگه یه ایرادی در میاره. به نظرتون مراعات کنم همسرمو یا بخرم لباس؟🥺

الهی گاهی نگاهی...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مراعات لطفا.

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
داری میگی مامانت اگرم لباس بخری ی چیز دیگه میگه خب جواب روشنه عزیزم 😐

آخه مخ منو میخوره . مامانم واقعا اذیتم می‌کنه .واقعا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خیلی ناراحتم می‌کنه 

الهی گاهی نگاهی...

هوا همسرت داشته باش خدا هوات داشته باشه 

احترام مادرت ام بزار از اخلاق خوب شوهرت بهش بگو بگو کلی شوهرت از تو تعریف میکنه اینجوری مادرت ام نرم میشه

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸

نه به نامزدت نگو 

وقتی لباس داری هیچ دلیلی نداره دوباره بخری حتی اگه مامانت گفته باشه 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
آخه مخ منو میخوره . مامانم واقعا اذیتم می‌کنه .واقعا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خیلی ناراحتم می‌کنه&nbs ...

ولی نامزدت مهمتره تو قراره یه عمر‌ باهاش زندگی کنی از همین حالا بخای اذیتش کنی دیگه هیچی 

آینده توهمی بیش نیست،هرآنچه هست اکنون است😊
هوا همسرت داشته باش خدا هوات داشته باشه  احترام مادرت ام بزار از اخلاق خوب شوهرت بهش بگو بگو ک ...

فایده نداره ‌‌ مامانم خیلی حرف دراره. اذیتم می‌کنه 🥺😭

الهی گاهی نگاهی...

مثلا بگو گفته چه دست پخت خوبی گفته مامانت داره چه خوش صحبت هست کلی چیزهای خوب بگو

امتحان میکنم بازم . ولی به دلایلی با مامانم قهرن. مامانم کلی فحش میده پشت سرش

الهی گاهی نگاهی...

فایده نداره ‌‌ مامانم خیلی حرف دراره. اذیتم می‌کنه 🥺😭

یکی از بچه ها چهله صلوات گفته بود اسم چهل تا شهید بنویسین تو کاغذ هر روز برای سلامتی و فرج امام زمان ۱۰۰ صلوات بفرستید و ثوابش هدیه کنید به اون شهید یکی هر روز برا یه شهید تا چهل تا بشه ان شالله به نیت مادرت بخون نرم بشه ول کنه 

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
ولی نامزدت مهمتره تو قراره یه عمر‌ باهاش زندگی کنی از همین حالا بخای اذیتش کنی دیگه هیچی 

میگم مامان لباس دارم نمیخوام بخرم . میگه باش برو (ببخشیدا این حرفو میزنم ) مادرشوهرت بیاد برینه دهنت خواهرشوهرت برینه دهنت شوهرت برینه دهنت خاک تو سرت 

الهی گاهی نگاهی...

میگم مامان لباس دارم نمیخوام بخرم . میگه باش برو (ببخشیدا این حرفو میزنم ) مادرشوهرت بیاد برینه دهنت ...

🤯🤯🤯 مامانت ناراضی بوده از اول؟؟؟

آینده توهمی بیش نیست،هرآنچه هست اکنون است😊