2821
2789
عنوان

خواستگار

339 بازدید | 7 پست

بچه ها من از ی پسر  که دوست بابام بود خیلی خوشم میاد اومد خواستگاری    اما پدرم گفت که دو  بار برن بیرون و چند بار هم برن مشاوره قبل ازدواج و بعدش اگه اوکی بودازدواج کنند اما خواهر پسره گفت که نه ما رسم نداریم اینطوری باشه باید ۴ ماه برن باهم بیرون بیشتر آشنا بشن بعد ما انگشتر بیاریم و بعد عقد     در حالی که ما مخالف بودیم   الان واسم ی خواستگار دیگه اومده  دوست ندارم دیگه ازدواج کنم   چون از اون پسره خوشم میومد 

مگه پدرت زمان ازدواج خودش مشاوره و بیرون رفته بودن باهم چرا سخت میکنین همه چیو چرا قدیمی ها اینطور رسم ها رو نداشتن دقت کنید طلاقم نبود

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم با پدرت باخانوادت صحبت کن بگو ما همدیگرو میشناسیم بگو همو میخوایم صحبت تو جلسه خواستگاری هم کفایت میکنه یا باخانواده ی پسره حرف بزنید که با دوبار بیرون رفتن اتفاقی نمیفته ک رسم و رسوم شکسته بشه...پسره باید حرف بزنه

عزیزم با پدرت باخانوادت صحبت کن بگو ما همدیگرو میشناسیم بگو همو میخوایم صحبت تو جلسه خواستگاری هم کف ...

پسره اومد به پدرم گفت اما پدرم گفت بنداز دور   ما همدیگرو رو می شناسیم آخه پسره ۱۰ سال با پدرم دوست بوده