2777
2789
عنوان

سونو گرافی چجوریه بچه ها؟

340 بازدید | 26 پست

بچه ها من حدود ۵۶ روز پیش رابطه داشتم 

الان میخوام مطمئن شم باردارم یا نه؟

میخوام برم سونو گرافی ،باکره ام.

چه سونویی باید بدم و هزینش تقریبا چقده؟ و چقد طول میکشه متوجه بارداری یا عدمش بشم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باکره ای بعد بارداری خودت فهمیدی چی گفتی؟؟؟😂😂😂

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

چرا وقتی تا این حد اطلاعاتت ضفیف و کمه وارد رابطه ی جنسی میشی😐

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

وقتی رابطه داشتی که باکره نیستی. یبارم که بتا دادی منفی بوده دوبار بی بی زدی اونام منفی بوده.چه اصراری داری بگی بارداری.

اگه مشکل اون نامنظمیه که باید سونوی رحم وضمایم بدی نه سونوی بارداری

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
باکره ای؟! بعد رابطه هم داشتی و برات سواله که حامله ای یا نه؟! چی میگی حالت خوبه؟

عزیزم من رابطه بدون دخول در حد پیشاب داشتمم 

بیبی چکام ۱۴ و ۱۷ و ۵۰ روز بعد از رابطه منفی شدن

آزمایش خونمم ۱۹ روز بعد از رابطه منفی شد

ماه قبلم پریود شدم ولی این ماه الان ۱۶ روز تاخیر پریودی دارم میخوام بفهمن باردار شدم یا نه 

وقتی رابطه داشتی که باکره نیستی. یبارم که بتا دادی منفی بوده دوبار بی بی زدی اونام منفی بوده.چه اصرا ...

دقیقا عزیزم😑👌🏻

اصراری ندارم بخدا فقط میترسم واسه بارداری باشه همین

عزیزم من رابطه بدون دخول در حد پیشاب داشتمم  بیبی چکام ۱۴ و ۱۷ و ۵۰ روز بعد از رابطه منفی شدن ...

مگه  با پیشاب حاملگی میشه؟

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️