2777
2789
عنوان

دخترای دم بخت بیان 😁😁

667 بازدید | 70 پست

وقتی یکی( یه خانم یا یه فرد موجه) ازتون شماره میخواد برا اشنایی بیشتر و شما موافق باشید چجوری جوابشو میدید؟ 

یا مثلا کسی بپرسه قصد ازدواج دارید یا ن ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم اگر مورد خوبی باشه اره ازدواج میکنم

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

اول طرف رو ارزیابی میکنم ببینم چطوره بعد میگم بله اگه مورد مناسبی باشه چرا که نه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
جتی اگ قصد ازدواج داشته باشه ؟😂

اره این چه خاستگاری کردنیه؟ باس بیاد با بابام حرف بزنه

تا زمانی که تو اسمان خدایی هست که مراقب من باشه هیچکس رو زمین نیست که بتونه منو بشکنه

پیش نیومده ،

ولی یکی میگفت ازت پرسیدن قصد ازدواج داری بگو اگه مورد خوبی باشه بررسی میکنم،

به نظرم جالب بود😁

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
اره این چه خاستگاری کردنیه؟ باس بیاد با بابام حرف بزنه

مثلا یکی تو خیابون تورو دیده خوشش اومده برا پسرش بعد شماره بزرگترتو میخواد ک صحبت کنه 

شما بودی میدی شماره یا نمیدی ؟؟

چطوری دوس داری  بالاخره تو همه مدلش یکی میاد ازت نظرتو بپرسه دیگه

خوده پسره نظر بپرسه خیلی فرق داره تا مادرش یا یکی دیگه 

من دوس دارم اولش خودش بپسنده بیاد جلو  

چرا با کوچکترین حرفش رنجیدی؟چون صاحب کلمه زیاد برام ارزشمند بود!💔