2777
2789
عنوان

سقط جنین

541 بازدید | 33 پست

سلام خانما من دوره های عادت ماهانه ام ۳۰ روزه هست و هر ماه سوم یا دوم پریود میشدم یه مدت.

تیر ماه یعنی حدودا ۱۰ روز پیش اقدام داشتم که میشد یه روز قبل از تخمک گذاریم بعد دیروز لکه بینی داشتم هراز گاهی یه لخته های خیلی کوچیک هم دفع میکردم سینه درد و پادرد و حالت های پریود هم داشتم البته اینم بگم که متاسفانه روز قبلش اصلا حواسم به این نبود که اقدام کردم و ممکنه حامله باشم پیاده روی طولانی داشتم دوتا لیوان شربت زعفرون هم خوردم البته نمیدونستم شربت زعفرونه بعدشم یه دفعه که متوجه شدم دیگه خورده بودم.

امروز دیگه تقریبا خونریزی دارم.

حالا سوالم اینه که اگه پریود شدم خب باید دوم یا سوم میشدم نه ۲۸تیر بعدشم اگه سقط هست چرا رنگ خونم قرمزه دردم اندازه پریودی هست و..خلاصه نمیدونم تکلیفم چیه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

عزیز گرمی سردی و رژیم غذایی و پیاده روی و ...مخصوصا زعفرونی که خوردی باعث شده جلو بیوفته موعدت

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز گرمی سردی و رژیم غذایی و پیاده روی و ...مخصوصا زعفرونی که خوردی باعث شده جلو بیوفته موعدت

جدی میگی؟یعنی ممکنه سقط نباشه و فقط پریود شده باشم؟

بعد موعد بعدیم از همین الان شروع میشه یعنی طبق تاریخ الان باید موعدم رو بدونم؟

منم ۸ هفتمه امروز لکه بینی داشتم کمرم تخمدان چپم درد داره خیلی میترسم نمیدونم چیکار کنم 😭😭😭😭تاپیک زدم تا راهنماییم کنن ولی یک نفرم راهنمایی نکرد قبلا خیلی کمک میکردن الان دیگ نی نی سایت شده بحث از شوهر جاری مادرشوهر..

Hamı gedər fərq eləməz sən gedərsən ay tutular
منم ۸ هفتمه امروز لکه بینی داشتم کمرم تخمدان چپم درد داره خیلی میترسم نمیدونم چیکار کنم 😭😭😭😭تاپی ...

الهی عزیزم نگران نباش برو پیش دکترت شاید بهت شیاف بده من اصلا معلوم نیست حامله بودم یانه

الهی عزیزم نگران نباش برو پیش دکترت شاید بهت شیاف بده من اصلا معلوم نیست حامله بودم یانه

فعلا کسی خونه نیس تا باهاش برم فقط هم همسرم از حامله گیم خبر داره 😭😭😭😭😭 حداقل خدا کنه واسع شما پر.. باشه 

جدی میگی؟یعنی ممکنه سقط نباشه و فقط پریود شده باشم؟ بعد موعد بعدیم از همین الان شروع میشه یعنی طبق ...

در زمان اقدام عزیزم رحم داره اماده میشه عقب جلو میوفته پریودی سه چهار روز مثلا 

با قطعیت نمیتونی بگی اره حتما فردا میشم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

منم ۸ هفتمه امروز لکه بینی داشتم کمرم تخمدان چپم درد داره خیلی میترسم نمیدونم چیکار کنم 😭😭😭😭تاپی ...

خودت نباید بری بیرون 

شوهرت بفرست پیش ماما یا دکتر شرح کنه اوضاعت رو برات دارو بگیره شیاف پروژسترون شبی یه دونه 

با استراحت ۱ ساعته بعدش 

فعلا کسی خونه نیس تا باهاش برم فقط هم همسرم از حامله گیم خبر داره 😭😭😭😭😭 حداقل خدا کنه واسع شما ...

آره واقعا این که آدم نمیدونه چیه بده آدم اعصابش خرد میشه.شما هم برو یه دکتر نزدیک اگه واقعا میترسی تو مواقع اورژانس یه دکتر دیگه هم میتونه بهت کمک کنه لازم نیست حتما بری پیش دکتر خودت

در زمان اقدام عزیزم رحم داره اماده میشه عقب جلو میوفته پریودی سه چهار روز مثلا  با قطعیت نمیتو ...

جدی؟نمیدونستم اخه من بارداری اولم یه دفعه ای شد اصلا به این چیزا دقت نکردم

خودت نباید بری بیرون  شوهرت بفرست پیش ماما یا دکتر شرح کنه اوضاعت رو برات دارو بگیره شیاف پروژ ...

😭😭😭😭از چی میتونه باشع من سه تا اشتباه کردم دیشب ی تشک بزرگ برداشتم یکم واسم سنگین اومد یکی رو موتور بودم بخاطر حالت تهوع چند بار هم چای با زنجبیل خوردم😭😭

آره واقعا این که آدم نمیدونه چیه بده آدم اعصابش خرد میشه.شما هم برو یه دکتر نزدیک اگه واقعا میترسی ت ...

😔😔😔😔همسرم زنگ بزنم از سرکار بیاد دیگ چاره چیع

شیاف نداری؟ دکتر برو خب عزیزم

کاملا استراحت کن فقط برا توالت پاشو اونم فرنگی

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
😭😭😭😭از چی میتونه باشع من سه تا اشتباه کردم دیشب ی تشک بزرگ برداشتم یکم واسم سنگین اومد یکی رو مو ...

کاملا خسته نباشی عزیز 😐

میدونی بارداری برا زنای امروزی چقدر سخته با اینهمه امواج .‌..

یکم به هدیه خدا احترام بذار مراقبش باش پشیمون نشده شما رو انتخاب کرده برای مادر و پدری ....

از الان حواست رو جمع کن تا بارداریت بسلامتی طی بشه عزیز 

نگران نباش استرس و گریه بدترت میکنه .ریلکس کن بخواب 

نشاسته گل یه قاشق توی ۴ ق اب سرد حل کن بخور فعلا تا دارو بخری