2777
2789

ازش کاملا دلسرد شدم ۷ساله همینه

فقط در مورد بیا سر سفره نون بخر یا بچه رو ببر پارک 

دیگه هیچی

هرچی هم حرف بزنم انگار با دیوار حرف میزنم از اون جواب انتقاد پیشنهاد نظر نخواهی شنید نه خوب میگه نه بد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی عاشقت نیست و سرش جای دیگه گرمه یا نه مدلش اینه ،اگر مدلشه که من عاشق اینجور مردام که طبعشون سرد باشه و بازنای دیگه نباشن 

ای کاش بخاطر تصمیمات خودم پشیمون باشم نه دیگران

مال من دقیقا همین بود تهدید به طلاق کردم کلی داد و بیداد ابروریزی کردم تا راضی شد ببرمش روانشناس بعدشم روانشناس هرچی گفت گفت چشم چون گفته بودم میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم  بالاخره با ترس از ابرو و مهریه و این چیزا ادم شد

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

سخته . از قبل نمیدونستی کم حرفه؟

فکر میکردم روش نمیشه حرف بزنه گفتن عقد کنید درست میشه بالاخره هر مردی با زنش حرف داره

اما این هییییییچ حرفی نداره 

یه سوالم میپرسم با بله خیر جواب میده 

شوهر منم کم حرفه ، اتفاقا منم پر حرفم و اوایل فکر میکردم شوهرم ایراد داره.....به مرور متوجه شدم حرف زدن زیادی باعث سوء تفاهم میشه ....دنبال موضوعاتی باش که بتونی در موردش باهاش صحبت کنی ،مثلا تغییر قیمت دلار و طلا ، قوانین جدید صادرات ، جدیدترین امکانات ماشین ها ، فوتبال و....

ببین شوهرت به چی علاقه داره 

بهتر سکوت مطلق خونه 😂 جدای از شوخی بابای منم همین بود ساکت بود همون سه تا جمله بلد بود  کنتر ...

من برعکس بابام خیلی خوش صحبت و بگو‌ بخند هنوز هم هر وقت میرم خونشون می‌خوابم یک بند داره با مامانم حرف میزنه 

برعکس شوهرم نه تنها کم حرف ازش سوال هم بپرسی یه جوری جواب میده سوال بعدی رو نپرسی من خودم برونگرا هستم خیلی از این اخلاق شوهرم بدم میاد

شوهر منم کم حرفه ، اتفاقا منم پر حرفم و اوایل فکر میکردم شوهرم ایراد داره.....به مرور متوجه شدم حرف ...

به هیچی علاقه نداره 

ازش پرسیدم میگه هیچی علاقه ندارم فکر اینده نیس اصلا جربزه صفر