2777
2789
عنوان

ویروس جدید

130 بازدید | 18 پست

خانوما اولش دخترم گرفت بعد خودم گرفتم. اما از دکتر پرسیدم گفت اتاق جدا بمون.الان 5 روز هست که مریضم تو خونه ماسک میزنم اما صب دخترم نصف چای منو خورد. میگیره بازم؟ 3سالشه خیلی نگرانم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک نکنم فعلا ویروس کامل از بدنش نرفته انشالله نمیگیره ولی سعی کن ندی چیزی بهش علایمتون چیه منم سه روزه گلو درد و سرفه و اب ریزش بینی دارم دخترمم از دیروز اینطور شده...

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
فک نکنم فعلا ویروس کامل از بدنش نرفته انشالله نمیگیره ولی سعی کن ندی چیزی بهش علایمتون چیه منم سه رو ...

تب مدیترانه هست سیستم ایمنی خیلی ضعیف داره. میترسم بگیره بازم.عطسه سرفه ابریزش بدن درد. اصلا داروها اثر ندارن انگار. دارم دیوونه میشم

فک نکنم فعلا ویروس کامل از بدنش نرفته انشالله نمیگیره ولی سعی کن ندی چیزی بهش علایمتون چیه منم سه رو ...

الان بهترید؟ انشاا زود خوب بشید همچنین بچه من...میشه از علایمتون بیشتر بگید .. بچه منم از دیشب سرفه داره و تب شدید 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

تب مدیترانه هست سیستم ایمنی خیلی ضعیف داره. میترسم بگیره بازم.عطسه سرفه ابریزش بدن درد. اصلا داروها ...

منم همینو دارم ولی دکتر نرفتم هنوز ای بابا بازم شروع شد 😥

بچه ها بدنشون هرچقدر سیستم دفاعی پایینی داشته باشن بازم چون سلول هاشون تندتند ترمیم میشه قویتر از ما بزرگا هستن ولی خوب تقویتش کن اب سیب و هویج و میوه جات بده سوپ اینا انشالله نمیگیره

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
منم همینو دارم ولی دکتر نرفتم هنوز ای بابا بازم شروع شد 😥 بچه ها بدنشون هرچقدر سیستم دفاعی پایینی ...

من دکتر رفتم اصلا فرقی نداره با نرفتن. ینی هیچی. خدایا این چه مصیبتی هست اخه وسط تابستون اینجور مریضی

الان بهترید؟ انشاا زود خوب بشید همچنین بچه من...میشه از علایمتون بیشتر بگید .. بچه منم از دیشب سرفه ...

فداتشم بهترم 

انشالله نمیگیره عزیرم ولی خوب شما مدام تقویتش کن اب میوه و سوپ ویتامین سی اینا بوه

من اب ریزشم اصلا قطع نمیشه و گلو درد خفیف دارم دخترمم فقط از دیروز گلودرد داره همراه اب ریزش بینی 

تب مدیترانه هست سیستم ایمنی خیلی ضعیف داره. میترسم بگیره بازم.عطسه سرفه ابریزش بدن درد. اصلا داروها ...

این تب مدیترانه چیه باز شما دکتر رفتید 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

فداتشم بهترم  انشالله نمیگیره عزیرم ولی خوب شما مدام تقویتش کن اب میوه و سوپ ویتامین سی اینا ب ...

ممنونم .گرفته عزیزم تبشم خیلی بالاس از دیشب با شیافم بالا بود و سرفه داره 

این تب مدیترانه چیه باز شما دکتر رفتید 

تب مدیترانه بیماری ژنتیکی هست. دخترم داره متاسفانه. بعله دخترمم بردم خودمم رفتم. دخترم قبل من مریض شذ من از اون گرفتم میترسم دوباره از من بگیره

من دکتر رفتم اصلا فرقی نداره با نرفتن. ینی هیچی. خدایا این چه مصیبتی هست اخه وسط تابستون اینجور مریض ...

عزیزم اینم ریشه هایی از گروناس دیگه اتفاقا تو گرما ویروس زیاده ادم مریض میشه 

ممنونم .گرفته عزیزم تبشم خیلی بالاس از دیشب با شیافم بالا بود و سرفه داره 

عزیزم الهی زودتر خوب بشه نگران نباش حتما دکتر ببرین چون تبش میگید بالاس مایعات فراوون بده چایی کمرنگ زیاد بده بهش سوپ اینا و اگه مدفوع داشته باشه سریع تبش میاد پایبن انشالله زودتر خوب میشه 🙏

تب مدیترانه بیماری ژنتیکی هست. دخترم داره متاسفانه. بعله دخترمم بردم خودمم رفتم. دخترم قبل من مریض ش ...

انشاا ک زود خوب بشید...پس ویروس جدید نیست فک کردم مث کرونا جدیده..از دیشبم بچم تب شدید و سرفه داره ..میشه هر کی پستمو دید دعا کنه زود خوب شه هم بچم هم همه بچه های دیگه .