2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه چیزایی که تاپیک نمیزنید تو جایه عمومی استارتر همین الان ۲ تا مرد یا بهتره بگم نر تو تاپیکت آنلاینن

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

من به صورت مادرزادی خیلی واژنم تیره بود، خیلی از دکتر میگفتن درمانش موقته، اما به پیشنهاد دوستی برای روشن سازی ناحیه تناسلی به  خانم دکتر ساره حیدری مراجعه کردم، خیلی راضیم و مدت زیادیه که اثر درمانم باقی مونده. شماره مطبشونو می ذارم: 88681047

من تعریف دکتر کیمیا قاسمی رو خیلی شنیدم و اینکه با دستگاه لیزر آنجلا هم انجام میدن که من شنیدم خیلی نتیجه دهی سریع تری داره و دردشم کمتره نسبت به بقیه لیزرا حالا فک کنم لیزر آنجلا سرچ کنی راجبش مطلب میاره که باهاش بیشتر آشنا بشی من اینقدر شنیده بودم رفتم خوندم مطلب راجبش خیلی چیز خوبیه به نظرم

من تعریف دکتر کیمیا قاسمی رو خیلی شنیدم و اینکه با دستگاه لیزر آنجلا هم انجام میدن که من شنیدم خیل ...

من دوستم پیش دکتر کیمیا قاسمی رفته برای سفید کردن واژن با همین لیزر براش انجام دادن خیلی تعریف میکرد و راضی بود و سریع تر نتیجه داده، دردشم کمتر بوده

یکی از دلایلی که باعث سیاه شدن واژن میشه پوشیدن شلواره تنگه واقعا دلیل اصلیش اینه البته استفاده از تیغ و ژیلت هم هست

من برا رفع این مشکل رفتم پیش خانم دکتر حاتمی و خیلی خیلی از نتیجه ای که گرفتم راضی ام

اگر میخوای من میتونم ادرس سایتشون رو بهت بدم بری سر بزنی

https://drmaryamhatami.com/