2777
2789
عنوان

کیا مثل من شدن

73 بازدید | 11 پست

یه سال میشه که کلا از خانواده شوهرم فاصله گرفتم چون با خواهرشوهرم بحث کردم اونم تو دعوا حرفای بد بهم زد مثلا گفت تو حسودی و دو به هم زن هستی تو فامیل و خیلی حرفای بد البته منم جواب دادم اما به خاطر حرفاش کلا ازشون زده شدم مراسم ها مثل عروسی و عزا رو میرم اما اصلا نمیتونم صمیمی بشم باهاشون انگار برام غریبه شدن کسی مثل من هست؟ دوست دارم ببخشمشون اما نمیتونم مثلا وقتی جایی میبینمش حتی نمیتونم بهش نگاه کنم به نظرتون من کینه ای شدم یا طبیعیه

من هستم طبیعیه😂

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بهش فکر نکن 

اونا رفتارشون چطوریه؟

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هم شدیدا کینه ای هستم دلم هیچوقت باهاشون صاف نمیشه

حالا من کینه ای نیستم مثلا چند بار دیگه همین طرف کارای زشت کرده بود اما این دفعه چون جلوی جمع بهم حرف زد ازش بدم اومده

حالا من کینه ای نیستم مثلا چند بار دیگه همین طرف کارای زشت کرده بود اما این دفعه چون جلوی جمع بهم حر ...

کسی حق نداره غروردیگران روبشکنه اونم جلوی جمع بایدازت معذرت بخوادرفتارتوایرادنداره حق داری کاملا

کسی حق نداره غروردیگران روبشکنه اونم جلوی جمع بایدازت معذرت بخوادرفتارتوایرادنداره حق داری کاملا

من خصوصی بهش توضیح دادم که از فلان حرکتت ناراحت شدم و از از احساسم گفتم اونم سین کرد جواب نداد بعد اومد دهنش رو تو جمع باز کرد بعدها گفته که از پیام های من حرصش گرفته منم میگم هرچی میخواست بگه باید خصوصی بهم میگفت این کارش آخر نامردی بود بد میگم

البته این بار چون تو جمع توهین کرد منم حسابی جوابشو دادم تا فکر نکنه من میترسم ازش یا خودش خیلی بی عیبه