2777
2789

میخوایم خونه رو بدیم رنگ کنن. کلا سفید تو ذهنم هست. رنگای دیگه نمیدونم بزنیم بعدا خسته کننده میشه یا نه.

اگه پیشنهاد و تحربه ای دارین ممنونم بگین

خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد.
بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سفید صدفی بهتره  خودتون میگید رنگ های دگه خسته کنندس دیگه 😬😬چی بگم دیگه؟

نه نمیگم خسته کننده است. میگم میترسم بعدا برام خسته کننده باشه و باز هوس رنگ کردن بزنه به سرم

خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد.
نه نمیگم خسته کننده است. میگم میترسم بعدا برام خسته کننده باشه و باز هوس رنگ کردن بزنه به سرم

خب ببین کلا ترکیب رنگ و انتخاب رنگ کار حساسیه 

یعنی باید رنگ درستی برای فضای درستی انتخاب بشه که خستگی ایجاد نکنه 

الان تموم دیوار هارو یک رنگ نمیکنن یک اکسنت وال در نظر میگیرن 

حالا این اکسنت وال میتونه دیوار پشت تی وی باشه یا مبل اصلی یا دیوار کنسول و ورودی 

همونو یک رنگ دیگه بزن مه هم تنوع باشه و هم رنگ درستی انتخاب کن که خستگی ایجاد نکنه 

رنگ های خنثی زیاد خستگی ندارن جز مشکی

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
خب ببین کلا ترکیب رنگ و انتخاب رنگ کار حساسیه  یعنی باید رنگ درستی برای فضای درستی انتخاب بشه ...

مرسی عزیزم