2777
2789
عنوان

شوهر وسواسی😂

307 بازدید | 11 پست

یه جا چالش گذاشته بودن در مورد اینکه شوهرتون چقد ب نظافت خودش اهمیت میده     یکی نوشته بود شوهر من سه تا لیف داره تو حموم یکی برای صورت یکی برای بدن یکی برای اندام خصوصی       یکی دیگه نوشته بود خوش بحالت شوهر من با شورتش خودشو لیف می کنه🤢😂      خود من شوهرم آدم بی نظمی نیست ولی حموماش دو دقیقه ایی تموم میشه نمیدونم چجوری خودشو میشوره😂  برا شما چطوره؟  

شوهر من رو شونش حساسه میدونم شونه شخصیههه خودمم حساسم یبارمسافرت  بودیم با مادرشوهرم شونم یادم رف

خواستیم بریم مهمونی گفتم یدیقه شونتو بزنم بعد میشورم گف ن اگ بزنی میندازمش دور😐

اینقد بدم اومد انگار شپش دارم

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بر عکس شوهر من یه ساعت تو حمومه یک روز در میان هم حمام میره 😐

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شوهر من رو شونش حساسه میدونم شونه شخصیههه خودمم حساسم یبارمسافرت  بودیم با مادرشوهرم شونم یادم ...

حالا شوهر من دو تا شونه داره میگم دوتا میخوای چی کار میگه یکیش مال بعد حمامه که تمیز اون یکی مال بعدا که کثیفه موهام هیچکدومشونم کسی نباید دست بزنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
حالا شوهر من دو تا شونه داره میگم دوتا میخوای چی کار میگه یکیش مال بعد حمامه که تمیز اون یکی مال بعد ...

وای😂

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

🤣😭

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

چه دل خجسته ای دارین😐😂 شوهر منو باید به زور بکنی تو حموم نه که بدش بیادا میگه حسشو ندارم رفتنی ام نیم ساعت فقد میشینه زیر دوش بعد حالا هی بکوب به در بگو دربیا رفتنی ام در نمیاد لامصب واسه خودش اهنگم میزاره 

رو شونه خودش حساسه که هیچ رو شونه منم حساسه میگه موهات نمونه رو شونه میگم تو چیکار داری حواست ب شونه خودت باشه میگه نه شپش میگیری😐🤦🏻‍♀️

عشق نیاز نیست.عشق رهایی از بندی است که نیاز خوانده می شود.عشق رها می کند می بخشد وشاد می ماند. اگر کسی را به بهانه عشق محدود کنی او را به بند کشیده ای.این عشق نیست این نیاز است،عشق هیچ محدویتی ندارد.قوانین واجبار ندارد.شرط وشروط نمی گذاردترس وتردید را به خود راه نمی دهدتحمیل هر کدام اینها به عشق یعنی اسارت.