2777
2789
عنوان

خیانت کرده یعنی ؟

166 بازدید | 12 پست

بچه ها من سه ساله با یه پسری آشنا هستم میخواستیم ازدواج کنیم بعد یکبار تعداد زیادی فالو کرد دختر و زن ی جنس بفروشه و بعد انفالو کرد ۷ روز پیش من ی اسم دختر تو فالویینگ هاش دیدم گفتم کیه گفت نمیدونم منم شک کردم گفتم  به دختره پیام دادم فلانی میشناسی فقط در حد یک ایم مه خانم شما فلانی میشناسی کفت از خودش بپرس گفتم شما جواب بده گفت نه ولی اگرم بشناسم به فرض طرف بفهمه برات بد میشه گفتم بعنی چی گفت یعنی پسرا باید با سیاست بری جلو اگه من فرضا باهاش باشم بهش بگم برای خودت بد. میشه خلاصه گذشت تا فرداش که گفت یهو بدون دلیل بتوچه با کی تو رابطه بودم گفتم مگه من پرسیدم با کی بودی اصلا شما نگاه چقدر مشکوکه اون اصلا از کجا میدونس طرفی که من ی اسم خالی بردم پسری هس برای دوستی شاید پیر مرد هس شاید من داداشمه از کجا فهمید من دوس دخترم یا هرچی خلاصه نامزدم گقت اره این منظوری نداشته و فلان گفتم باید بهش وویس بدی فحشش بدی گفت باشه و داد دیگه از روزی که وویس داد ۶ روزه آنلاین نشده تا الان انگاری پیجه الکی یوده یا عمدا نمیخونه پیام حتی من فکر کرذم خود نامزدم هس اما اگه خپدش بود دیوونه نبود خودشو فالو کنه یا این حرفا بزنه ..قسم هم خورد دختره نمیشناسه اما من باور نمیکنم چونکه حرفای دختره عادی نبودی 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دختره چرت گفته سرکارت گذاشته.الکی داستان نساز توذهنت

حرفاش اخه یکم عجیب نیس …از کجا فهمید طرف شوهرم نیس یا بابام نیس یا داداشم اخه من فقط گفتم فلانی میشناسی یا چرا گفت بتوچه با کی بودم چرا آنلاین نمیشه دیگه چطور میدونس نامزد من فالوش کرده اخه من گفتم تو کردی الکی 

احتمال ۹۹ درصد میشناسه  چه لزومی داره وقتی کسی رو نمیشناسه فالو کنه؟

الان متوجه نمیشی گلم …میگم پیجش دست خودم بود ی جنس زنونه فروختیم کلی زن فالو کردیم بعد انفالو اما کم کم هی میومدن بالا بعد ی مدت …همه که نمیشناختیم…بحث فالو کردنه مشکوک نیس بحث حرفای دختره که گفت اکه بشناسم فرضا برات بد میشه