javadzahra مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 669 عنوان واقعا زیاده؟؟؟ 72 بازدید | 6 پست کرونا دارم رفتم اورژانس ۱۵۰تومن سرم و داروهام شد رو بیمه فرهنگیانزیادشده؟؟؟بابام میگفت توالکی گفتی تا دکتراینقد دارو نوشته گرون شده😞 لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد... 1401/04/29 | 00:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moniba71 عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 2255 بگیر بخواب به جای حرص و جوش...بیخیال حرف بابات الان یادش رفته دیگ
javadzahra مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 669 همین قدر درمیاد دیگه داروها هم گرون شدن چرا خانواده ها درک نمیکنن لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
javadzahra مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 669 بگیر بخواب به جای حرص و جوش...بیخیال حرف بابات الان یادش رفته دیگ خودش بااعصاب خوردی خوابید لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
moniba71 عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 2255 خودش بااعصاب خوردی خوابید بیخیال الان تو مریض شدی خودتو ناراحت نکن..فدای سرت این پولا والا بخواب ..به هیچیم فکر نکن بابا اکثرشون اینجورین یکیش بابای خودم
javadzahra مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 669 بیخیال الان تو مریض شدی خودتو ناراحت نکن..فدای سرت این پولا والا بخواب ..به هیچیم فکر نکن بابا اکثرش ... مرسی ک درکم کردی عزیزه دلم لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...