2777
2789
عنوان

میکروبلیدینگ مشهد

881 بازدید | 28 پست

سلام من تو کار میکروبلیدینگ ابرو با بهترین مواد اورجینال(فی)هستم به خاطر سالن جدیدی که گرفتم تخفیف استثنایی در نظر گرفتم اگه خواستین خوشحال میشم راهنماییتون کنم 😊❤

ابروچندمیزنین باتخفیف؟

عزیزم موادم فی کاملا اورجینال و بدون سرب وکاملا گیاهی هستش همچنین تیغ ها و بی حسیام همه اورجینال قابلتونم نداره ۶۰۰ تومن هر جا بپرسین بالای یک و نیم هستش با مواد فی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم موادم فی کاملا اورجینال و بدون سرب وکاملا گیاهی هستش همچنین تیغ ها و بی حسیام همه اورجینال قاب ...

ممنون

بدون تخفیف چی؟؟؟

کجای مشهدین؟

نمونه کارمیفرستین،ممنون

وخدایی که بشددددت کافیست❣
ممنون بدون تخفیف چی؟؟؟ کجای مشهدین؟ نمونه کارمیفرستین،ممنون

بدون تخفیف ۱.۲۰۰ فقط برای چند نفر اولی که وقت رزرو کنن این تحفیف رو گذاشتم برای نمونه کار خصوصی پیام بزارین براتون بفرستم.لطفا قبل از مراجعه حتما در موردمواد برند فی تحقیق کنید❤ 

بدون تخفیف ۱.۲۰۰ فقط برای چند نفر اولی که وقت رزرو کنن این تحفیف رو گذاشتم برای نمونه کار خصوصی پیام ...

ممنون،من شهرستانم

توفکرشم آموزش ببینم،چندوقته یادمیگیرم؟؟؟سخته؟

ممنون،من شهرستانم توفکرشم آموزش ببینم،چندوقته یادمیگیرم؟؟؟سخته؟

من فعلا آموزش نمیدم کلی چون درخواستش زیاده تو فکرش هستم برای مدرک مدرسی .اگه علاقه داشته باشین سخت نیست ❤

من فعلا آموزش نمیدم کلی چون درخواستش زیاده تو فکرش هستم برای مدرک مدرسی .اگه علاقه داشته باشین سخت ن ...

میگن تتوتوایران غیرقانونیه ومدرک نداره که!!!

چندوقته ماهرشدین؟