2777
2789
عنوان

دخترداییم😐😒

602 بازدید | 19 پست

بچها این دختردایی من هرسری پی ام میده میشینم چن ساعت باهاش دردودل میکنم حالش بهتر شه بعد من تو حال خرابیام بهش پی ام میدم کلی داستان تعریف کردم بعد ی کلمه مینویسه ناراحت نباش درست میشه بهش فک‌نکن😐بعد دیگ کلا چیزی نمیگ یا دیگ احوال نمیپرسع درحالی ک با خودش اینجوری رفتار کنی بهش برمیخوره 

مثلا روانشناسیم میخونه

اخرین باری ک اینکارو کرد دیگ پی ام ندادم اونم نداد امروز پیام داد میخام بیام خونتون گفم شوهرم خونس اگ راحتی بیا گف ن پس ولش کن منم جوابشو ندادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر متنفرم از این‌جور آدما

دنبال گوش شنوان درحالیکه خودشون اصلا حوصله ندارن باهاشون دردودل کنی 

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام

دقیقا منم یکیو دارم اینجوریه

دیگه باهاش حرف نمیزنم دوس نددرم خودمو کوجیک کنم

ولی من براش هستم همیشه هرموقع خوب نباشه حالش حالشو خوب میکنم البته فقط این نیست هستن کسایی که فک میکنن زندگی من جشنوارس و باهام درد دل میکنن ارومشون میکنم

ترجیح میدم خودم حالمو خوب کنم یا کسایی که همیشه هستن

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما