2777
2789
عنوان

تسخیر کردن کسی

1943 بازدید | 68 پست

سلام دوستان شبتون بخیر من عشقم ازم دلسرد شده دلسرد ک هیچ میگه رفتم خواستگاری ی دختره دیگه چند وقت دیگه هم عقدمونه خودمم چند روز پیش زنگ گوشیش زدم دختره جواب 

ولی حالم خیلی بده نمیتونم تصور کنم ک نباشه دعایی چیزی بلدین ک بخونم فردا میخام ببینمش همه چی اونطوری ک من میخام بشه؟ 😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم دعا که کار هرکسی نیس باید دعانویس بنویسه البته اونقد الان کلاهبرداری شده که نمیشه به کسی اعتماد کرد😑

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤
اخی منم تواین حالتم خیلی سخته سوره حشربخون

یعنی سوره حشر بخونم همون طور میشه ک من میخام آخه فردا صبح قراره همو ببینیم 😭😭😭😭گفته چند دقه همه چیو بهت میگم بعدم تو رو ب خیر و منو ب سلامت😭😭😭😭

عشق یکطرفه رو میخوای چیکار؟؟ وقتی دوست نداره چرا میخوای بزور باهاش ازدواج کنی یه کم دست بالا بگیر خ ...

وقتی وابسته طرف بشی خیلی سخته بخوای فراموشش کنی حتی اگه یه طرفه باشه😢

میدونم خیلی شرایط سختیه 

ولی اگر میخواست ک نمیرفت ادمیم ک دلت باهات نیست تو هی دعا بخون واسش با دعاو.. برشگردون آخرش ک چی؟؟هیچوقت واقعا دوست نداره اینو بیشتر از همه خودت میدونی و بعدا باعث مشکل میشه 

یعنی سوره حشر بخونم همون طور میشه ک من میخام آخه فردا صبح قراره همو ببینیم 😭😭😭😭گفته چند دقه همه ...

اون حتمادوست داره که میخادبرای اخربارهم ببینتت وگرنه که راهشومیکشیدمیرفت کلا

عشق یکطرفه رو میخوای چیکار؟؟ وقتی دوست نداره چرا میخوای بزور باهاش ازدواج کنی یه کم دست بالا بگیر خ ...

یک طرفه نبود اولش اون دوست داشت من بی حس بودم حالا ک دارم فکر میکنم نباشه دارم می میرم فقط 😭😭😭البته دو هفته پیش از ی پسر دیگه ب شوخی تعریف کردم حالا هی میگه برو دنبال بچه خوشگلا من ده روز دیگه عقدمه

الان با دعا اونو بکشونی سمت خودت، دو روز دیگه هم باید دنبال دعای دیگه ای باشی و تا همیشه درگیر دعا و جادو و جنبل خواهی شد و مثل یه باتلاق میشه برات که آخرش توش غرق میشی...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
یک طرفه نبود اولش اون دوست داشت من بی حس بودم حالا ک دارم فکر میکنم نباشه دارم می میرم فقط 😭😭😭الب ...

شاید داره الکی میگه ،مطمئنی واقعا کسی هست؟😐

اون حتمادوست داره که میخادبرای اخربارهم ببینتت وگرنه که راهشومیکشیدمیرفت کلا

نه گفتم حرف دارم باهات والا از واتساپ بلاکم کرده ی هفته هم هس میگه نه پیام من میدی نه زنگ من میزنی نه خانومم😭😭😭😭

وقتی وابسته طرف بشی خیلی سخته بخوای فراموشش کنی حتی اگه یه طرفه باشه😢

درک میکنم اما چاره چیه؟؟

خودم میدونم میفهمم چی میگه ولی خب هرچی بخواد بیشتر بره سمتش و ادامه بده خودش بیشتر اذیت میشه بخدا

آره دختره جواب گوشیش داد گفت منو ایمان خیلی همو داریم چند وقت دیگه هم عروسیمونه مزاحم زندگیمون نشو😭 ...

بنظر من خیلی مشکوکه چه جوری میشه یکی به این سرعت بخواد عقد کنه