2777
2789
من ساکن تبریزم البته اهل اینجا نیستم اما 12ساله اینجام .اینجا همه چیزش خوبه غیر از هواش .من به هوای سرد حساسیت دارم .میگم منکه غربت زندگی میکنم حداقل یه جایی برم که اذیت نشم دوست دارم یه شهر قشنگ با اب وهوای خوب وجمعیتی متوسط ومخصوصا با امنیت بالا وخلاصه لوکس میخوام که توش راحت باشم ومردمش هم خیلی مهربون باشه .اگه میتونید کمک کنید من خیلی از شهرهای ایران رو ندیدم زادگاهم یکی از شهرهای شمال غربه.شهر خودم نمیرم چون هم کوچیکه هم سرده .ممنون دوستان
ای خدای کعبه رستگارم کن..... خدایا............مرا آن ده که آن به .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین هر جا یه مزایایی داره یه معایبی من خیلی جاها زندگی کردم
شهری که قبلا زندگی میکردم شیراز بود ولی الان اومدم اصفهان ولی شیراز واسه من یه چیز دیگس
چیزهایی رو که از خدا میخوای یه جایی یادداشت کن، خدا یادش نمیره ولی شاید تو یادت بره که چیزی رو که امروز داری، آرزوی دیروزت بود....
اصفهان همه چیش خوبه من فقط با اخلاقای آدماش نمی تونم کنار بیام خیلی رو اعصابمه هههههههههههههه
چیزهایی رو که از خدا میخوای یه جایی یادداشت کن، خدا یادش نمیره ولی شاید تو یادت بره که چیزی رو که امروز داری، آرزوی دیروزت بود....
من هم اصالتا اهل یکی از شهرهای شمال غربی هستم ولی بزرگ شده تبریز و ساکن تهران.بستگی داره چه جور شهری رو بخوای ولی من دوست دارم ساری زندگی کنم.
وقتی قلبت کوه آتشفشان است چگونه انتظار داری در دستانت گل بروید؟