2777
2789
اها قشنگ اینمم😍😍

💜🫂🥰😚

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا می‌گفت  تو فیلم خانه به دوش 🤣🤣🤣

یادم‌نیییست 🤣🤣

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اها همون که بعد خواستگاریه میگیرن مهمون میارن😑😐 شومیز چیه😐خوب نیست اصلا یه شومیز خوشگلللل ...

واییی اخه نمیشه خیلی باز شوهرم میکشتمم اگر بفهمهه😂😂😂

حالی ز شرح ماجرا نیست فقط بخند:))
واییی اخه نمیشه خیلی باز شوهرم میکشتمم اگر بفهمهه😂😂😂

چرا انقد حساس باشه باید اه😐

خب جشنه میخوای مانتو شلوار مدرسه بپوش😐خودشم حق نداره کت و شلوار بپوشه پس بهش بگو روسریتو سرت کن اصن😐

جشنه توعه بعد از مراسم پشیمون میشی وقتی زنای دیگه رو ببینی که اونا لباسای بهتر از تو پوشیدن با اینکه جشنه تو بوده

من تجربشو دارم خداییش تا هیچوقت ولت نمیکنه این فکر که چرا اینجوری بودم تو این مراسم😐🥺

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

چرا انقد حساس باشه باید اه😐 خب جشنه میخوای مانتو شلوار مدرسه بپوش😐خودشم حق نداره کت و شلوار بپوشه ...

نه خب کلا خودمم آنچنان باز نیستم که😂

بعد ما خانواده مذهبی ان نمیشه هرچی پوشید اونا هم بیشتر😂🤦‍♀️

ولی خب همون شومیز خوبه دیگه  

نه خب کلا خودمم آنچنان باز نیستم که😂 بعد ما خانواده مذهبی ان نمیشه هرچی پوشید اونا هم بیشتر😂🤦‍♀️ ...

خانواده ما خیلی قاطی پاتیه جوری که از همه قومی توش پیدا میشه😑😐ولی ببین ۸۰ درصد فامیل ما با حجاب نیستن ولی من خودم جز اون ۲۰ درصدم بابام حساسه رو حجاب و این چیزا ولی من بمیرمم نمیزارم واسه بله برونم حجابو بهم تحمیل کنن😐میکشم خودمو اصن نمیخوام😐😂یجوری فاز برداشتم انگار من جا تو عم من چمه اخه😂

ولی حالا خودت دوس داری خوبه اما لباسای مجلسی با حجابم هستا به شومیز قانع نشو ینی نباید خریو کنید واسه بله برون🥺ی لباس قشنگگگ بخر با اینکه پوشیده باشه قشنگ باشه

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

خانواده ما خیلی قاطی پاتیه جوری که از همه قومی توش پیدا میشه😑😐ولی ببین ۸۰ درصد فامیل ما با حجاب نی ...

اه جدی😂😂

نه فاز نداره دیگه نظر😂😂🤦‍♀️

حالا ببینم چی میشه فعلا وقت داریم😂😍