2777
2789
عنوان

درد عصب کشی

1234 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

من امروز جلسه دوم عصب کشی دندون هفت فک پایین بود، حین کار درد داشتم 

مثل اینکه یه چیز تیزی وارد دندان میشد، البته بیحسی میزد، 

ولی واقعا تعجب می‌کنم  چون قبلا اصلا تجربه درد حین کار  نداشتم، کسی اطلاع داره دلیلش چی میتونه باشه ؟ اینم بگم هر جلسه ۴۵ دقیقه بعد از تزریق بیحسی،  کارمو شروع میکنه؟

ممکن بخاطر این زمان باشه؟😟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقد دیر . برا من اصلا اینجوری نبود چرا عصب کشی رو تو یه مرحله انجام نداد؟

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
چرا انقد دیر . برا من اصلا اینجوری نبود چرا عصب کشی رو تو یه مرحله انجام نداد؟

این دکتر کلا دو مرحله ای انجام میده  همین مرحله دومش که امروز بود تقریبا ۱ ساعت و ربع طول کشید🤕

اگه ریشه عفونت داشته باشه هم سر نمیشه.

من سر عصب‌کشی دندون۶چپ پایین، بی حسی رو بجای فک زد توی لپم، چشمم سر شده بود بجای دندون😂😂😂😂 هرچقدم بهش میگفتم قبول نمیکرد، به محض اینکه دستگاشو گذاشت جیغم بلند شد. مجبور شد یه بی حسی خالی کرد توی ریشه ی دندونم. اه زجره. از دندون پزشکی متنفرم😭😭😭

کجا رفتی مطب یا درمانگاه... خب اینجوری صلاح دونسته دیگ.. از خودش بپرس خب بهشم بگو درد داشتی

من مطب رفتم درد نداشتم . فکر کنم با اسی اشتب گرفتی 😁

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
اگه ریشه عفونت داشته باشه هم سر نمیشه. من سر عصب‌کشی دندون۶چپ پایین، بی حسی رو بجای فک زد توی لپم، ...

وای چه بد🥲 توی لپ چرا آخه 😂

آره اتفاقا به منم گفت دردش به خاطر عفونته همش میگفت، باید تحمل کنی😵‍💫😵

اسی نمیدونم‌چرا برات ریپلی نمیشه. 

ولی کاش یه جا می‌رفتی اذیتت نمی‌کرد. ۴۵ دقع حس‌میکنم خیلی زیاده برا یه سری

اسی نمیدونم‌چرا برات ریپلی نمیشه.  ولی کاش یه جا می‌رفتی اذیتت نمی‌کرد. ۴۵ دقع حس‌میکنم خیلی ز ...

منم همین فکرو میکنم، واقعا زیاده ۴۵ دقیقه

قبلا پیش همین دکتر دو تا عصب کشی داشتم، اصلا حس نمیکردم

نمیدونم چرا زمان بندیش خیلی بد شده انگار

منم همین فکرو میکنم، واقعا زیاده ۴۵ دقیقه قبلا پیش همین دکتر دو تا عصب کشی داشتم، اصلا حس نمیکرد ...

اره من که رفتم فکر کنم پنج دقع کشید آخرش بعد همه رو یه جا انجام داد تازه دندون آخر آخرم بود فکمم کوچیک بود خدا خیرش بده . خیلی خوب بود . تازه بام حرف میزد نترسم همش توضیح میداد😂😂😂 اگه اذیت شدی دفعه بعد عوض کن دکترتو

باید کارش بهتر می بود... ولی اشکال نداره از خودش بپرس. شاید بخاطر اینکه عفونت نکنه اینکارو کرده...&n ...

آره شاید 

حالا این دفعه گذشت، برا دندونای دیگه حتما بهش میگم