zeinab_8_7 مدیر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 3926 عنوان نمونه قبول شدم💃💃💃 | مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 87 پست خیلیییی خوشحالم مامان بابام و خواهرام بیشتر خواهرم اینقدرررر خوشحالهه واقعا با خوشحالیشون خوشحال میشم همه این خوشحالی ها برای همه آرزو میکنم🥹 تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️ 1401/04/28 | 21:38 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق_عشقم عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 3978 مبارکه موفق باشی دعا کن پسر منم تیزهوشان اسمش بیاد عریزم نمیدونی نتایج کی میاد ؟ آرزوهام مردن🙂
فرشته_1995 عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 1963 من همدان نمونه رفتم از اونجا کسی هست؟والا خیلی سخت گیر بودند آش دهان سوزی نیست با پارتی رفتم ! خاله ام معلم اونجا بود یعنی همه با پارتی رفتند اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ❤دعای فرج بخونیم امام زمان عج شاد شه❤ لینک حذف تاپیک بسم الله الرحمن الرحیم اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک الْمُشْتَکى، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى اَدْرِکنى اَدْرِکنى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ🙏💐
کاملیا_373 عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 20646 مبارک باشه رشته ات چی بود؟ طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم
mobina8456 عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 809 اعه مگه امروز جوابا اومد اتفاقا من تاپیک زدم در این مورد یک ی گفت ۴ مرداد
zeinab_8_7 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 3926 مبارکه موفق باشی دعا کن پسر منم تیزهوشان اسمش بیاد مررررسییی ایشالله خودمم دوست دارم تیزهوشان قبول شم تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️
بماند۸۱ عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 451 مباااررررککککههههه چقدددد عاااااللللییییییییان شالله تونمونه بدرخشی🌹🌹🌹
rahe عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 8830 عریزم نمیدونی نتایج کی میاد ؟ نه پارسال ۱۲ مرداد اومد من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم
مهدیهخانمن عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 414 خوبه که امکانات نمونه دولتی دارید:/شهر نا نمیدونم چرا نداره. راستی هنرستان هم نمونه دولتی داره و فرق ... شایدم من اطلاعی ندارم چون نبالش نبودم
zeinab_8_7 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 3926 خداروشکررررر الهی همیشه خوشحال باشی تو این شادی و ذوقت برا منم دعا کن🙂💚 مررررسیایشالله توام به هر چی که میخوای برسی❤️ تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️
rahe عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 8830 اعه مگه امروز جوابا اومد اتفاقا من تاپیک زدم در این مورد یک ی گفت ۴ مرداد استان به استان میاد دیروز هم چندتا استان اومده بود من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم
سپیده۱۸۷ عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 466 مبارکههههههه خیالت راحت شد که تموم سختی ها برای این امتحان تموم شد چه رشته ای؟ قصد من از پست هایی که میذارم ناراحت کردن شما نیست لطفا اگر آزرده خاطر شدید حلال کنید ممنونم
zeinab_8_7 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 3926 مبارکه چه پایه ای سخت بود؟؟ نهم به دهم نه خوب بود متوسط یود از نظر من ولی بقیه میگن سخت بود تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️