قیمت پروتز سینه رو پرسیدم گفت ۷۵ میلیون 😱😱😱😱😒😒😒 نمیدونم دروغه یا راست . ولی مگه یه عمل سینه چیه ؟؟؟😑😑😑من خیلی دوست دارم یعنی باید یه وام ۱۰۰ میلیونی بگیرم 🥺🥺🥺🥺پولم ندارم . تازه نیاز به تمدید و.... هم شاید داشته باشه بعدا 😒😒😒 تازه شم هنوز فعلا لاغرم خیلییی باید برم باشگاه هزارتا کار بکنم 😫😫😫😫خدایا خوشبحال هرکی حداقل چاقه 🥺🥺😑😒😒😒نه مث من زشت و لاغر مردنی تازه پولم ندارم 😑😑😑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرچه درفهم تو آید، آن بودمفهوم توکاربری سوم قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برایعقایدوشخصیتمارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیاترنگی کن.
حالا اگر میخواستی عمل کنی کوچیک شه میگفتی واااای پول ندارم کمرم و شونم درد میگیره و از ریخت افتاده و خوشبحال کسایی که س ی ن ه ندارن و فلان.
بجز س ی ن ه تو زندگیت مورد مهم تر وجود نداره؟
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
عزیزم چاق شدن خیلی سخته ! الان میخام برم پودر چاقی و جوانه و.... بخرم . همیشه باید کلی موز و خوراکی ...
قشنگ هرروز خامه و کره بخور،غدا هم پر دنبه و روغن دار بخور،شام هم ۱شب درمیون فلافل میشی توپ
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.