2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه 😱😱😱😱😒😒

214 بازدید | 17 پست

قیمت پروتز سینه رو پرسیدم گفت ۷۵ میلیون 😱😱😱😱😒😒😒 نمیدونم دروغه یا راست . ولی مگه یه عمل سینه چیه ؟؟؟😑😑😑من خیلی دوست دارم یعنی باید یه وام ۱۰۰ میلیونی بگیرم 🥺🥺🥺🥺پولم ندارم . تازه نیاز به تمدید و.... هم شاید داشته باشه بعدا 😒😒😒 تازه شم هنوز فعلا لاغرم خیلییی باید برم باشگاه هزارتا کار بکنم 😫😫😫😫خدایا خوشبحال هرکی حداقل چاقه 🥺🥺😑😒😒😒نه مث من زشت و لاغر مردنی تازه پولم ندارم 😑😑😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر کن ک سالمی گلم

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.
چاق ها هم میگن خوشبحال لاغرا

عزیزم چاق شدن خیلی سخته ! الان میخام برم پودر چاقی و جوانه و.... بخرم . همیشه باید کلی موز و خوراکی و فلان و... بخرم برااینکه چاق شم ‌. همین پروتز باشگاه کلی پول باید بدم 😑😑😑😒😒😒

حالا اگر میخواستی عمل کنی کوچیک شه میگفتی واااای پول ندارم کمرم و شونم درد میگیره و از ریخت افتاده و خوشبحال کسایی که س ی ن ه ندارن و فلان.

بجز س ی ن ه  تو زندگیت مورد مهم تر وجود نداره؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
عزیزم چاق شدن خیلی سخته ! الان میخام برم پودر چاقی و جوانه و.... بخرم . همیشه باید کلی موز و خوراکی ...

خب بدنت این مدلیه دیگه

خیلیا هم خیلی زود چاق میشند استعدادشو دارند

الکی فکرتون درگیر اینا نکن زندگیتو بکن

عزیزم چاق شدن خیلی سخته ! الان میخام برم پودر چاقی و جوانه و.... بخرم . همیشه باید کلی موز و خوراکی ...

قشنگ هرروز خامه و کره بخور،غدا هم پر دنبه و روغن دار بخور،شام هم ۱شب درمیون فلافل میشی توپ

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

منم لاغر بودم بهم میگفتن چاق شو

الان چاقم من لاغر شو