2777
2789
عنوان

واقعا نمیتونم بشناسمش+شات

190 بازدید | 14 پست

بچه ها ما یه سال و چار پنج ماهه با همیم ولی تازه دارم میفهمم ادم مورد نظرم نیست از طرفیم خیلی دوسش دارم ولی هی سعی داره کنترلم کنه یا چمیدونم تو کارام دخالت مبکنه بد اخلاقه بعد به من میگه تو بد اخلاقیو فلان🙁💔 شاتو زود میذارم ور میدارم کسی خواست بگه

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو بشین بابا سر جات..  بگو من اجازمو از بابام میگیرم نه پسر مردم

و اینکه واقعا دوسش دارم و ما برنامه ازدواج ریخته بودیم نمیدونم چرا اینجوری شده💔

ببین عزیزم منم یکیو دارم مثل رل توعه ولی ما یک سال باهم بودیم خلاصه اخلاقاشون یکیه ب لباس پوشیدن بیرون رفتن هم گیر میده حتی نمیزاره من برنامه مثل اینستا یا روبیکا داشته باشم خلاصه درکت میکنم اگ میتونی با چنین ادمی زندگی کنی خب ادامه بده اگ ن رابطه خراب کن برو مشاوره راهنمایی میکنه چطوری فراموشش کنی🙂💔

اگه میدونی نمیتونی با رفتاراش و اخلاقش کنار بیای پس همین الان تمومش کن  ولی فکر کنم حرفاش جدی ...

کلن اخلاقش بد شده نمیدونم چشه🙁

ببین عزیزم منم یکیو دارم مثل رل توعه ولی ما یک سال باهم بودیم خلاصه اخلاقاشون یکیه ب لباس پوشیدن بیر ...

مرسی گلم❤✨