2777
2789
عنوان

گوشت اضافه

155 بازدید | 5 پست

من هفته پیش که صورتمو آرایشگاه بند انداختم

یه تیکه اندازه نقطه پوستم زخم شد الان یه حالتی پوستم اون نقطه یه جوری شده انگار گوشت اضافه درآورده 

یه قسمتی از کناره لپم اینجوری شده از چند سال قبل من نمیدونستم از چیه نگو ماله زخمیه که بعد از بند انداختن شده بود😥😥😥

کسی تا حالا اینجوری شده خیلی ناراحتم کمکک

دیدی دستو که چاقو میبره بعد یه مدت که خوب میشه  جاش یه مقدار میمونه اینم مثل همونه فرقی نداره پ ...

آره عزیزم میدونم ولی زخم چاقو کجا و زخمی که به خاطره بند انداختن میشه کجا زخم خیلی سطحی 

ببین اندازه یه جوشه کوچیک و بی رنگ شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم میدونم ولی زخم چاقو کجا و زخمی که به خاطره بند انداختن میشه کجا زخم خیلی سطحی  ببین ...

من خودم ارایشگرم ببین بندو ک میندازه طرف اگ بد بندازه و پوست تو حساس باشه دررجاا زخم میشه من‌اوایل ک بلد نبودم زیاد مثلا یکی پوستش خیلی ظریف میشدو نمیتونستم تشخیص بدم درجا زخمش میکردم و صورتم ک حساسه و دیر خوب میشه ولی اگه دیروز بند انداختی و جاش تازه اینجوری شده اصن نگران نباش میره کرم زینک بزن روش

من خودم ارایشگرم ببین بندو ک میندازه طرف اگ بد بندازه و پوست تو حساس باشه دررجاا زخم میشه من‌اوایل ک ...

نزدیکه یه هفته پیش بند انداختم زخمایه دیگه خوب شده این حالت برجسته شده و انگار یکم پوست بهش آویزونه

همون روزم که زخم شد یه جوری بود انگار گوشتمو کنده بود از زیر با نخ